A Margaréta hadművelettel megszállták Magyarországot

A Margaréta hadművelettel megszállták Magyarországot

Józsi bá most nagyon keményet mondott.

— Nekem már egy gyertya is elég, meg némi fa a kamrában. Azzal elvagyok, csak a gyerekek, meg unokák legyenek egészségesek. Ennyi Józsi bától arra a morgásomra, hogy a németek nem engedélyezik saját cégüknek (Siemens), hogy Paks kettőhöz berendezéseket szállítsanak, ezért meg előbb-utóbb mi szívunk.

— Megint kivégeznének bennünket — teszi hozzá.

Hírdetés

— Én 1944-ben éltem már, amikor a Margaréta hadművelettel megszállták Magyarországot. Ugyanezek a németek, akik most von der Leyenen és Scholz-on keresztül nyomorgatnak bennünket. Megint kényszerítenek. Akkor a románokkal fenyegetett Hitler, most a b.zikra (kilencven felett már nem különbözteti meg a több tucatnyi gender kategóriát — a szerk.) meg az ukránokra hivatkoznak a libsi bőrbe bújt EU-s kommunisták, amikor a gazdaságunkat támadják. Döntse el mindenki, melyik a szimpatikusabb.

— Azt mondja kend, hogy ezek az újdonsült kommunisták a hibásak? — Dehogy! Nem érted fiam. A német szavazók nélkül ugyanolyan senki volnának, mint Jámbor András vagy Dobrev Klára. El tudod képzelni, hogy utóbbi Magyarországot vezeti, előbbi meg a belügyminiszter?

Üdvözlet, KJ


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »