A mániákus vegánok azzal sokkolták az embereket húsvétkor, hogy gyerekgyilkossággal ünnepelnek

A mániákus vegánok azzal sokkolták az embereket húsvétkor, hogy gyerekgyilkossággal ünnepelnek

A balatoni hústálcás akciójukról ismert Hungarian Animal Rights Corps aktivistái húsvét alkalmából Budapesten, majd Debrecenben is utcai kiállítást szerveztek, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy a tojásiparnak és a más állatokat használó iparágaknak szerintük van egy elrejtett valósága is, írta a Dehir.

Véres kakascsibéket és húsvéti tojásokat egy futószalagra, illetve a mellette álló kereszttel ellátott szemetesbe helyeztek el. Felirataikkal arra kérték a húsvétot ünneplőket, hogy

ne gyerekgyilkossággal ünnepeljék a feltámadást.

A tojásiparban állításaik szerint a kakascsibéket élve ledarálják, gázosítják vagy zsákba fojtják, a tejcsokis csokitojásokért a tejelő teheneket pedig "erőszakkal termékenyítik, és elveszik a gyerekeiket".

Hírdetés

Az "állatjogi" csoport szerint "ellentmondásos a keresztény ünnepet állatok tömeges legyilkolásával ünnepelni". Úgy vélik, azzal, hogy húsvétkor tojást, más állati eredetű termékeket vagy élő állatokat vásárolunk, fizetünk az állatkínzó iparágaknak, hogy folytassák az állatok bántalmazását. Ez elkerülhető azzal, ha vegán életmódot követünk.

Voltak, akik blaszfémikusnak tartották az „Ők is ártatlanok, de ők nem támadnak fel” feliratot, ami a tojásiparban meggyilkolt kiscsibékre utal, illetve azt, hogy a csibék tömegsírját egy kereszttel jelölték. Az állatjogi csoport úgy reagált: aki blaszfémiát kiált, tegye fel a kérdést, hogy Isten teremtményeinek elgázosítása, élve ledarálása nem blaszfémia?

Korábban írtuk:

A tehenek elleni nemi erőszak miatt sírdogáló vegánok most egy balatoni strandon fárasztották az embereket

"A tej a halálhoz és a megerőszakoláshoz segíti hozzá a teheneket" – Budapesten is elkezdték az akciózást a vegánidióták


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »