A Máltai Szeretetszolgálat segítségével gyűjt ajándékokat karácsonyra az egyik telekommunikációs cég

A Máltai Szeretetszolgálat segítségével gyűjt ajándékokat karácsonyra az egyik telekommunikációs cég

A Vodafone karácsonyi ajándékgyűjtő kampánya a Magyar Máltai Szeretetszolgálat együttműködésével idén a hátrányos helyzetű, rászoruló gyermekek karácsonyi meglepetését tűzte ki céljául. A vállalat és a karitatív szervezet arra törekszik, hogy minél több nehéz sorsú kisgyerek arcára kerüljön mosoly december 24-én.

Arra kérnek mindenkit, hogy a karácsonyi bevásárlás során gondoljon azokra is, akiknek ez a nap sajnos nem különbözik a többitől. Arra bíztatnak mindenkit, hogy egy új, bontatlan ajándékkal lepjen meg egy hátrányos helyzetű, igazi karácsonyi ajándékban csak titkon reménykedő kisgyermeket.

Mit gyűjtenek?

Az ajándéklista szinte végtelen, mint a gyerekek fantáziája, de van néhány tippjük, amivel biztos nagy örömöt lehet okozni: játékok: kreatív-kézműves játék, fejlesztő-és társasjátékok; kifestő, rajzkészlet, mesekönyv, baba, kisautó; kamasz fiúknak sportszer, fülhallgató, lányoknak pipere, ifjúsági könyv és édesség, aminek szavatossága legalább fél évig még jó; csokoládé, szaloncukor.

Kérik, hogy ne kerüljön a dobozba: gyümölcs, gyorsan romlandó édesség (joghurt, puding, tejszelet), ruhanemű, higiéniai okok miatt plüss figura.

Csomagolás

A raktározás és gyorsabb kézbesítés miatt kérik, hogy a szívből jövő ajándékot ne zacskó vagy zsák, hanem egy doboz rejtse, amit nem kell becsomagolni. Jól láthatóan kerüljön rá, hogy hány évesnek, illetve fiúnak vagy lánynak szóló meglepetés lapul benne, hogy oda érkezzen, ahol a legnagyobb örömet okozza.

Hírdetés

Hol és hogyan lehet átadni?

Az ajándékcsomagokat országszerte 58 helyszínen, a Máltai Szeretetszolgálat gyűjtőpontjain lehet átadni, ahol a kollégák gondoskodnak róla, hogy minden doboz eljusson egy-egy olyan gyerekhez, akinek e nélkül a meglepetés nélkül szinte biztosan nem lenne ajándéka a fa alatt. A gyűjtőpontok listája az alábbi képre kattintva is elérhető.

A kampányhoz kapcsolódik egy weboldal, ahol minden szükséges információ, a gyűjtőhelyek listája, pontos címmel, nyitvatartási idővel elérhető.

A gyűjtés időszaka:

December 15-ig lehet leadni az ajándékokat a kijelölt gyűjtőpontokon. Utána rögtön útra kelnek a dobozok, hogy még időben, szenteste előtt megérkezzenek a családokhoz.

Forrás és fotó: Magyar Máltai Szeretetszolgálat

Magyar Kurír


Forrás:magyarkurir.hu
Tovább a cikkre »