A magyarországi zsidó PT lazán elsimította a körmendi zsidó rituális vérgyilkosságot

NIF: Az ügy el van tussolva, ez biztos. Farkas István nyomozást vezető zsidó származású, szombathelyi alezredes az ügy eltussolása óta álomszép karriert futott be, akárcsak Bene kapitány úr, Farkas fölöttese. Kuncze Gábor belügyminiszter és SZDSZ pártelnök az ügy “megoldása” után szórta a jutalmakat az eltussolók, ill. a pofájukat tartók között! Teljes gőzzel beindult akkor is a zsidó PT! Berkowitz Salamon haszid zsidó kóser Traubi szódagyár tulajdonosa az új gyárépület “felszentelésére” külföldi haszid saktereket és rabbit hívott meg. Toroczkai László – Magyar Jelen-ben megjelent riportja azt érzékelteti, hogy a zsidó rituális gyilkosságokban a szűz kislány vére arra kell, hogy az új épületek/házak bejárata körül a falat vérrel “felszenteljék”. H. Zsófi, körmendi 11 éves kislány, a zsidó rituális gyilkosságok szerint, mélyen, fültől fülig volt átvágva, ennek ellenére a holtteste körül nem volt csak egy keskeny vércsík. Vagyis hiányzott több liter vér. Torockay riportjából az érezhető ki, hogy a külföldi haszid zsidók a kóser Traubi Szóda gyár “felszentelésére” gyilkolták meg H. Zsófi 11 éves körmendi kislányt!

A zsidó PT könnyedén eltussolta ezt az ügyet, és azóta is vígan böfögnek nagyokat a kóser traubi szódától! A “magyar” kormányok meg garantálják, hogy az ügyet nem fogja soha senki felgöngyölíteni!!! Dr. Lépoldné rendőrségi írásszakértó kijelenti, hogy az aktákat 50 évre titkosították. A zsidó PT szilárdan áll és felügyel mindent!!! Ennek az ügynek a laza eltussolása teszt volt: Mennyire birka a magyar nép!!! Az eredmény: Mega-birka!!! Tiszaeszláron még lázadások voltak a Solymosi Eszter ügy eltussolása miatt. A mai Magyarországon semmi, de semmi, . . . , de semmi felkelés ez ügyben nem volt!!! Szégyen!!!

Segítünk Pintérnek: ez lenne a körözendő képe!

A körmendi gyermekgyilkosság aktáinak titkosításáról kérdezi Pintért Bana Tibor

Alább olvasható a jobbikos képviselő írásbeli kérdése: Tisztelt Miniszter Úr! Különböző sajtóorgánumokban, internetes portálokon megjelent cikkek, írások felvetik annak lehetőségét, hogy ötven évre titkosították az annak idején nagy vihart kavart, 1998-as körmendi gyermekgyilkosság aktáit. Ezekben Lépold Józsefné írásszakértő úgy nyilatkozott, hogy nem az elítélt Tánczos Gábor követte el a gyilkosságot, a valódi tettes pedig azért nem nevezhető meg, mert a rendőrség ötven évre titkosította az iratok egy részét, ő pedig esküje miatt nem beszélhet. Kérem Miniszter Urat, adjon választ arra, hogy valóban történt-e titkosítás ebben a komoly indulatokat kiváltó és nagy érdeklődésre számot tartó ügyben! Ha igen, akkor miért volt szükség erre, amikor Tánczos Gábor személyében volt egy jogerősen elítélt személy?

Nyirtasson 2006 óta, Berkowitz szervezésében grasszáló haszid zsidók:az ős-ránkvándorlók falujába jöttek vissza!

Várom megtisztelő válaszát!

Hírdetés

Budapest, 2012. szeptember 18.

Tisztelettel: Bana Tibor Jobbik

NIF: A választ, Pintér “Keresztapa”, várja minden Olvasónk! Vagy ezért nem tud téged senki kikaparni a belügyminiszteri székből? Ez az ügy is egy kanál beton, amivel bebetonoztad magad?

Érkezett-e erre a kérdésre válasz? Tud-e valaki róla?

Ajánlott linkek az esethez:
Forrás: https://kuruc.info/r/2/101469/

http://magyarmegmaradasert.hu/kozerdeku/figyelemre-melto/item/2751-v%C3%A9rgyilkoss%C3%A1g-zsid%C3%B3k-titkok-d%C3%B6bbenet

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Bűnügy, cion-diktatúra, Felhívás, Gondolatok Tagged: Magyarország Cionista Gyarmat!, zsidó rituális vérgyilkosság


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »