A magyarok beavatása – Megjelent!!!

A magyarok beavatása – Megjelent!!!

Immáron kapható új könyvünk: A magyarok beavatása – Ősi napvallásunk szent ösvényén. Erről szeretnék pár gondolatot megosztani Veled! 

Egyesek örömére, mások bánatára a magyarság ébredése gőzerővel zajlik. És ez remek! Ebbe a folyamatba illeszkedik jelen kiadványunk is. Mit tartalmaz ez a hiánypótló könyv? Kik azok, akik az ébredésünket szolgálják? Kik az ellenerők, akiknek nem áll érdekében nemzetünk spirituális felemelkedése? Miért olvass el egy olyan könyvet, amely a vallásról szól? Miért nem félrevezetés, amivel ebben a könyvben találkozol? Többek között ezekre a kérdésekre fogsz választ kapni a cikk végére.

Ez a könyv életfilozófiát és gyakorlati módszereket egyaránt kínál Olvasóinak! Vagyis olyan lelki szerveződést kovácsol, amelyben a kötőanyag a tiszta isteni tudás – ezt hívom szakrális tudásnak. Ennek megértése nem kis fáradsággal jár. Míg sok könyv nyakatekert és bonyolult magyarázatokkal hívja fel magára a figyelmet, más kiadványok pedig – és ez nem leszólásuk akar lenni – a vásárlók igényeit szolgálják ki a piacon, addig ez az alkotás nem a népszerűség babérjaira tör, hanem az isteni tehetségünk és képességeink kifejlesztésének útját kövezi ki. Természetesen ez sem leányálom, ennek is megvannak az olykor nem is kis kihívásai.

 

Azért is hiánypótló ez a mű, mert a legtöbben dicső őseink nagyszerűségéről imádnak beszélni, írni és olvasni, de itt meg is állnak, s a megvalósítás mikéntjére nincs komplex, kidolgozott rendszerük. Nos, ez a könyv éppen rendszerelvűsége és részletgazdag magyarázatai által, egyértelmű illusztrációi és számos, azonnal kipróbálható praktikus gyakorlatával varázsolja élővé a sokat hangoztatott elméletet.

 

Művünk lélektől lélekhez szól. Nem egyházi intézményeket támogat vagy ócsáról, hanem az örök törvényt követi, amely képessé teszi az embert arra, hogy elszakadjon a hétköznapok bénító, önző és teljesítményorientált világától. Mi, a szerzők, úgy látjuk, hogy szép gondolatokat más is tud színvonalas módon közölni – végtére is sokan ébresztgetik a környezetüket –, mindazonáltal olyan kézzelfogható beavatásokban már lényegesen kevesebben jeleskednek, amelyek a magyar lelkület nemesebb erőit aktiválják.

 

 

Mi nem ígérünk sem gyors és könnyű utat, sem álmokat, miként az emberben lappangó nagyravágyás kényszerítő erejét sem elégíthetjük ki egyik honfitársunk esetében sem, ugyanakkor a (ön)megismerés és az (ön)felfedezés izgalmas ösvényén végigkalauzolhatjuk követőinket, akik akaratlanul is vonzzák egymást, mert az isteni törvények már csak így működnek.

 

Hírdetés

A jelenkori ezoterikus és nem ezoterikus magyarság legnagyobb hibája az, hogy képtelen az ellentétes pólusokat – nézőpontokat, véleményeket, hitelveket, beállítódásokat stb. – egyensúlyba hozni egymással önmagában: gondolat és érzelemvilágában, továbbá elméjében és lelkében. Valójában a többség élvezi, hogy van min csámcsogni, hogy sorstársa még nagyobb gondokkal küszködik, mint ő, hogy megvan a napi adrenalin- és dopaminigény kielégítő története. A többség nem veszi észre, hogy életideje egyre csak fogyatkozik és az ellentétek közötti feszültség, a tudatalatti szorongásokból felszínre bukkanó félelem és gyűlölet egyre inkább elvakítják a tisztánlátását. Ha a tiszta szónak egyáltalán van némi jelentése egyesek elméjében. Mert sokan becsapják magukat akkor, amikor elhitetik magukkal, hogy ők többet tesznek másokhoz képest bármilyen területen. Ez sokszor gőgöt eredményez és önteltté teszi a személyiséget, ami már nem csak „elméletben” létező láthatatlan ellenerő, mivel a társas viselkedés síkján is megjelenik. Elegendő csupán a beszélgetések témáját és színvonalát figyelnünk, hogy erről meggyőződhessünk.

 

Szóval, a dolgokat tisztázni kell! Az ellentétes pólusokra szükség van. Az ellenerők – a káosz és a felfordulás ördögi erői – már a küszöbünkön állnak, s lassacskán kopogtatásuk dörömböléssé változik, majd idővel ránk törik az ajtót. Én nem riogatni kívánok, csak a status quo-t írom le. Csak a lelki alapú gondolkodás képes az anyagi világ ellentétpárjain felülemelkedni és szilárd harmóniát hozni a világba.

A hamis vallások tévelygéseit a Sors fokozatosan leleplezi: annyi szenny, mint ami a Vatikán kloakájából folyik, talán még a katolikus hívők kőszikla-hitét is megrendíti. Joggal. S nincs ez másként a politika, a gazdaság, az egészségipar, a katonai-uralmi rendszerek esetében sem. Ennyi hamisság és korrupció – ennyi negatív karma – közepette kell tennünk a dolgunkat. De mi is a feladatunk nekünk, magyaroknak?

 

 

Amit az emberiség spirituális ébredésének, az aura rezgésemelkedésének, vagy világkorszak-váltásnak hívnak, én azt tudatváltásnak nevezem. Hiszem, hogy okkal történnek életünkben ezek a világrengető események. Gondolok itt a népvándorlástól kezdve a parttalan közéleti vitákon át az emberek ezotéria iránti igényéig csaknem minden tendenciára.

E tendenciák között megfigyeléseim szerint minden jól induló mozgalmat vagy elsöpört, vagy a saját ideológiáival fertőzött meg a mindenkori hatalom. A Napvallás, amelyről ebben a könyvben olvashatsz, azért is szúrja sokak szemét, mert igazat szól. S ezt az igazságot az elméleti síkról képes a gyakorlati élet szintjeire is átvinni. Aki belekezd és magáévá teszi mind az elméleti, mind a gyakorlati oldala tekintetében, annak élete jó irányba fog változni: békésebb, nyugodtabb, toleránsabb, de lelkileg edzettebb is lesz. Felesleges körök lefutása helyett az élet értékeire szegezi a figyelmét, nem hivalkodik, nem fennhéjázó és degradáló módon tekint a többi népre és nemzetre, hanem segítőkészen és szelíd határozottsággal teljesíti Isten reá bízott feladatát. S éppen ezért a vallás és nem valamiféle más kategóriába esik ennek a könyvnek a tartalma és műfaja. Amikor Isten kinyilatkoztatásokat közöl, amikor a Napisten üzen a magyarság és a világ számára, akkor arra a vallás kifejezés tökéletes.

A többi részlet és titok kiderül a könyvből.

 

Minden ébredőnek és igazságkeresőnek figyelmébe ajánlom könyvünket: A magyarok beavatása.

Megrendelhető: https://napvallas.hu/konyvrendelo/

 

Száraz György

Boldog napot!

 

The post A magyarok beavatása – Megjelent!!! appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »