A magyar kormány tiltsa ki a Budapesten élő Dan Tanasat Magyarországról!

A Jobbik Magyarországért Mozgalom alelnökét ezúttal 3évre tiltották ki Erdélyből, Romániából. Tették mindezt indoklás nélkül, anélkül, hogy értesítették volna a politikust.

Jelenleg Budapesten tervezi a következő magyarellenes lépést…Mindeközben a legismertebb és egyben legkártékonyabb magyargyűlölő román, Dan Tanasa Budapesten tartózkodik hónapok óta. Onnan uszítja a soviniszta román követőit az erdélyi magyarság ellen, különböző hazugságokkal és túlzásokkal. Nemrég annak ellenére sem törölte az egyik magyarellenes írását a blogjáról, hogy bebizonyosodott, hogy hazugságokat állít és ismét a semmiből csinál botrányt. Magyarország fővárosából pereli be a székelyföldi politikusokat, szervezeteket, ne felejtsük el, hogy Tőkés László kitüntetésének a visszavonását is többször követelte, amelynek nemrég eleget tett Klaus Iohannis. Rengeteg magyar feliratot és székely zászlót az ő feljelentései alapján távolítottak el, a székely zászlót pedig többször is rongynak nevezte, Székelyföldet és a székely népet pedig nemlétezőnek. Ha a magyarok annyira soviniszták, romángyűlölők ahogy Dan Tanasa állítja akkor miért pont Budapesten tartózkodik és, hogy lehet, hogy egyetlen szélsőséges „fasiszta” magyar se vágta még képen?

Hírdetés

 Szávay István soha nem uszított senkit a Magyarországon vagy Erdélyben élő románok ellen, nem nevezte rongynak a román zászlót, nem uszított hazugságokkal Románia és a román nép ellen, sőt még a Magyarország-i épületeken található román felirat, vagy román zászló miatt sem pereskedett! Ennek ellenére ismételten ki lett tiltva Romániából. Ezek után a magyar kormánynak kötelessége lenne kiállni Szávay István mellett és kitiltani legalább 3évre a nyíltan magyargyűlölő hazug Dan Tanasa nevű bloggert, feljelentőt!

www.magyarellenesseg.com


Forrás:magyarellenesseg.com
Tovább a cikkre »