A magyar jövő

Sajnos a társadalmunk politikailag aktív részének csak  egy elenyésző hányada bátorkodik a túlnyomó többséggel elfogadott vélemény ellen gondolkodni. Megérteni, hogy a mostani pártrendszeri államigazgatás elavult, ugyancsak mint a mai értelemben a demokrácia.  Minden ország, minden nemzet más demokráciát, más mértékű szabadságot igényel, olyat ami megfelel a saját nemzeti, másokétól nagyon is eltérő mentalitásának, jellemének.  

Társadalmunk túl van politizálva. Depolitizálásra és párttalanításra van szükség…  Ideje megérteni, hogy pártot egy kis csoport hoz létre egyetlen céllal: a hatalomhoz jutni, s ily módon megteremteni első sorban a saját szűk körének a gondtalan kényelmes létét.  Amikor bármelyik ember felelősséggel tartozik a döntéséért, a hibás döntések akár koldus botra juttathatják családját, sőt akár szabadságvesztésre is. A politikust, a „csinovnyikot” senki nem vonja felelősségre. Hány elhibázott ÁRTALMAS döntést , határozatot hozott MINDEGYIK kormány(!) és hány politikust vontak felelősségre, hányat büntettek meg?! Sőt mentelmi jogokkal kedvezményekkel és meg nem érdemelt juttatásokkal, kiváltságokkal bástyázták körül magukat, amit szinte lehetetlen bevenni, annyira sikerült “bepalizni” még a gondolkodó embereket is, elhitetni a saját igazukról… 

A döntéshozók  elsősorban  a saját pozícióik megőrzését tartják szem előtt, esetleg a párt érdekeit, ami messzemenően nem egyezik a nép, a Haza aktuális  érdekeivel… A jelenlegi „demokratikus” pártrendszeri államigazgatási  formula  csődöt  mond.  Elavult, nem felel meg mai realitásoknak, az új kor kihívásainak. Ezzel ma már mindenki tisztában van.

Hol a kiút? Újat, mást kell kitalálnunk. Hál’ Istennek,  Hazánk nem szűkölködik kiváló, okos koponyákban, akik nem közömbösek nemzetünk jövője iránt. Tehát, hozzunk létre egy „agytrösztöt”, amely elkészít  egy tanulmányt a jelenlegi rendszer hiányosságairól, és előáll konkrét javaslatokkal, forradalmi változtatásokkal.

Hírdetés

Kezdetnek de jó lenne, ha a Kormányfőnk a rá jellemző következetességgel és bátorsággal megszabadulna a sok felesleges haszonpolitikustól (az államapparátus kormányzása alatt triplájára duzzadt).  Legyünk e kérdésben is útmutatók.

v. Kövér György                                                                                                                   

UI. Akarjuk és higgyük, hogy hamarosan „a magyar név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez”, azonban ehhez  fel kell ébrednünk. Cselekvésre van  szükség!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Jegyzet, Publicisztika


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »