A magyar határ mellett már kiskorú gyerekekkel fajtalankodnak a migránsok

Az Európa Tanács közzétett egy jelentést, amelyben a gyermekek szexuális kizsákmányolását megpróbálja Magyarországra kenni.

Az Európa Tanács friss jelentése szerint szexuális kiszolgáltatottság veszélyének vannak kitéve a kiskorú menekültek a szerb-magyar határon. Az ottani zárt tranzitzónák csak korlátozott számú embert fogadnak be, a dokumentum szerint ezért előfordulhat, hogy pénzt vagy szexuális szolgáltatást kérnek a határ szerb oldalán a gyerekektől.

A jelentést készítő szakértők hangsúlyozták, a dokumentum a tranzitzónában megkérdezett gyerekek vallomásain alapul, de hivatalos panaszt senki ellen sem tettek.

Hírdetés

Az Európai Unió, Soros összes civil szervezete taszostúl és helsinki bizottságostúl érthetetlen sivalkodásba kezdett, és a magyar kormányt okolták a középkori mentalitású, általuk betelepíteni kívánt migránsok rendszerszintű bűncselekményei miatt.

De azt a kérdést egyszer sem tették fel, hogy mi szüksége van Európának több ezer szexuális aberráltra, akik már a tranzitzónában kiskorúkat molesztálnak? Mi lesz, ha ezeket Berlin, Bécs, London utcáin szabadon engedik?
Az Európa Tanács jelentése idézi egy, a határon dolgozó véleményét, aki elmondja, hogy a kiskorú migráns gyerekeket kihasználják az idősebbek.

A jelentés készítői amúgy ajánlásokat fogalmaztak meg a magyar hatóságok felé, hogy miként tudnák elejét venni a szexuális bántalmazásoknak, a kormány pozitívan reagált a javaslatokra és bizonyos pontokon változtatott is a rendszeren.

888.hu – A főkép illusztráció


Forrás:ultrainfo.hu
Tovább a cikkre »