A Magyar föld EGYedüli tulajdonosa a Szent Korona !

A Magyar föld EGYedüli tulajdonosa a Szent Korona !

A Magyar föld EGYedüli tulajdonosa a Szent Korona !

Ez tartotta meg a Magyar földet a Magyar országot – Magyar Úrságot, hogy senki idegén emberfia, idegén érdek, önös emberi érdek el ne tulajdonolhassa, hogy a Magyar földet ne lehessen hitelezni, ne lehessen zálogba venni, hogy csak birtokolni, de tulajdonjogba venni ne lehessen.

Minden tulajdonjogi szerződés érvénytelen !!! , mert pont annak az ezeréves államiságnak megy ellene, ami kimondja a Szentkorona egyedüli tulajdonjogát.

A Magyar föld ember által, jogi személy által, nem tulajdonolható, nem elidegeníthető !

Az Ország és azon területén élő Magyar Nemzet megtartója a Magyar Szent Korona.

Ez így volt és így esz !!

Ha visszatérünk országmegtartó IstenAnyánkhoz szívünkben, akkor a Magyar Szent Korona által megmarad a Nemzet a Hazán.

A Magyar Szentkorona Szent és sérthetetlen ! A Magyar államiság egyedüli, kizárólagos és folytonosságát megtartó garanciája.

Semmilyen törvény, jog, érdek nem bírálhatja nem írhatja felül, mert Szent és sérthetetlen, mert felette áll minden hatalomnak az a Szent szerződés mely az égiekkel köttetett.

Hírdetés

Ez a Szent szerződés Isten és ember között A Magyarok Istene és Magyarjai között a Magyar Szentkoronában testesül meg.

A hazánkat megszálló, kifosztó idegenszívű, parazita hordáknak, globalista törekvéseknek ezért volt útban a Magyar Szentkoronánk, hogy szabadon, gátlástalanul rabolhassanak, garázdálkodhassanak Szent földünkön.

Hogy olyan törvényeket, jogot írhassanak maguknak, ami legalizálja ami törvényessé, jogossá teszi őket a Magyar föld eltulajdonlására.

A Magyar föld és föld feletti javainak kizsigerelésére.

A Magyarság a szívében MAGYAR ember kötelessége, Szent küldetése, hogy visszaállítsa a Magyar Szentkorona államiságát ! , hogy érvényre juttassa a Magyarok Istenének akaratát.

Bernics Ferenc

Magyar Tudat

Megosztás

The post A Magyar föld EGYedüli tulajdonosa a Szent Korona ! appeared first on Magyar Tudat.

Related posts:Tatár József: A magyar föld a spekulánsok kezére kerül                 2012. december…1919. március 21 – elkezdődik a vörös terror Magyar Földön Tanácsköztársaság, (Szovjetköztársaság), a bolsevizmus államformája és közigazgatási rendszere. A T….Védd meg a tulajdonod és börtönt kapsz Hét év börtönbüntetést szabott ki a Budapest Környéki Törvényszék szerdai…


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »