„A magyar emberekhez közel hozzuk azt: az iszlamizáció öl”

„A magyar emberekhez közel hozzuk azt: az iszlamizáció öl”

A román–magyar határra is kerítést húzna a Magyar Identitás Generáció. Az egy éve létrejött migrációellenes mozgalom szerint a bevándorlók kultúrája nem egyeztethető össze az európai értékrenddel, ezért a gazdasági bevándorlás megfékezésére összeurópai megoldást sürgetnek.

Egy éves a Magyar Identitás Generáció. A migrációellenes szervezet hamarosan kampányt indít arról, hogy keleti határzárra is szükség van. Azt mondják, nem tagjai egy pártnak sem és magánadományokból finanszírozzák akcióikat.

„Minden párt Magyarországon alapvetően populista, tehát nem ideológiák menték politizálnak, tehát egyikhez sem fogunk kötődni soha. Ahogy a nyugati mozgalmak sem, lehet hogy egyetértenek valamiben, lehet, ha később a mozgalom után esetleg pártok tagjai lesznek, de mint a mozgalom maga sosem leszünk köthetőek, soha annyira párthoz” – hangsúlyozta Bódi Ábel, az Identitás Generáció vezetőségi tagja.

Nem népszerűek sem a bal-, sem pedig a jobboldali politikusok körében – ezt már az osztrák szervezet egyik aktivistája állítja. Ő azért vállalta fel nyilvánosan a véleményét, mert szerinte a bevándorlók kultúrája nem egyeztethető össze az európai értékrenddel

Hírdetés

„Szerintem nagyon fontos lenne az adott országokban, helyben segíteni nekik, ottan a saját országukban perspektívát adni, ahogyan bírnának támogatni. Másrészt meg szerintem a tömeges bevándorlás nagyon sok következményt hoz magával, nemcsak a terrortámadásokat, mert nem lehet kontrollálni, hanem iszlamizációt is hoz magával, importálunk bizonyos közel-keleti problémákat Európába” – emelte ki Weiss Ingrid aktivista.

Az emberek nem szeretnék hogy újabb mecsetek épüljenek Franciaországban – ezt már az ottani szervezet egyik vezetője mondta a Hír Tv-nek.

„Nagy különbség van a nép és az elit között. Az elit világnézete nagyon különbözik attól, ahogy a francia emberek gondolkodnak. Szerintem az emberek támogatják az eszméket általában, de az elit nem, a média nem, a politikai pártok nem. De a nép mögöttünk áll, a mögött áll, amit mi gondolunk” – fogalmazott Jean-David Cattin vezetőségi tag.

Az Identitás Generáció az egyetemisták és fiatalok körében egyre népszerűbb, a szervezetek egyébként összeurópai megoldást sürgetnek a gazdasági bevándorlás megfékezésére.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »