A macronista francia fogorvos rendszeresen fogdosta az asszisztens melleit – amúgy kormánypárt képviselő

Újabb részletek derültek ki a szexuális zaklatással vádolt francia kormánypárti képviselő ügyében. A civilben fogorvos képviselő rendszeresen fogdosta az asszisztens nő melleit, megpróbálta levenni melltartóját. Végül akkor jelentette fel, amikor azt mondta neki: Orvos vagyok, bármikor jogom van látni téged meztelenül.

Christophe Arend a luxemburgi és német határ közelében fekvő Moselle képviselőjeként került be a bukott szocialista gazdasági miniszterből lett elnök, Emmanuel Macron pártjába, majd a francia történelem valaha volt legnépszerűtlenebb elnökének frakciójába. Arend 42 éves és amúgy fogorvos.

A France Info hozta nyilvánosságra, hogy a parlamenti asszisztense, egy 29 éves nő feljelentette, miután Moselle hónapok óta szexuálisan zaklatta.

Hírdetés

Kezdetben, bármikor szembetalálkoztak a folyosón, Arend megfogta a fiatal nő mindkét mellét. Majd, miután ez ellen határozottan tiltakozott, többször is azzal próbálkozott, hogy hátulról kikapcsolja a nő melltartóját. Amikor közösen dolgoztak, többször is megpróbálta bedugni az ujját a szájába, hogy az orális szexet imitálja.

Az asszisztens végül azután jelentette fel a képviselőt, hogy Arend azt mondta neki: „Orvos vagyok, bármikor jogom van látni téged meztelenül”.

origo


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »