A MaCi nem játék – Vigyázat: Sorosék újra akcióban!

A MaCi nem játék – Vigyázat: Sorosék újra akcióban!

MAgyar CIvilek, avagy így jönnek vissza a felforgatók álruhában.

A baloldali ellenzék ál-civiljei gyakorlatilag 2010 óta próbálják ostromolni a jelenleg regnáló kormányt, civilnek hazudva magukat. Szeretnék visszasegíteni a hatalomba azokat a hazaáruló politikusokat, akik szolgai módon szolgáltatták ki hazánkat az Európai Uniónak, és taszítottak nyomorba több százezer magyar családot a nyugati érdekeket szem előtt tartó gazdaság és társadalom politikájukkal.

Hírdetés

A forgatókönyv szinte már unalomig ismert. Alig, vagy egyáltalán nem ismert „értelmiségiek” tűnnek fel, akik aztán nagyon nem kérnek a politikusokból, pláne a baloldaliból, de persze meg fogják buktatni az Orbán-kormányt és kisöprik a Parlamentből a fasiszta Jobbikot. A legelső megatüntetésre aztán összejön egy valóban nagyméretű, több tízezres tömeg, akiknek egy része a pesti baloldali bázis, a jelentős része pedig valóban elégedetlen, ám a politikában már nem bízó ember. Ilyenkor pedig minden esetben megtörténik a lebukás. Kiderül, hogy az addig névtelenségbe burkolózó nagy civilek mind a baloldal valamelyik politikai erejének támogatását élvezik, ha nem egyenesen onnan jöttek. A tömegek ahogy jöttek, úgy el is tűnnek, a végére pedig egy néhány száz, talán ezer fős kemény mag marad ott a harmadik nagy kormánybuktató megmozduláson. Kudarc kudarc hátán, ami jól jelzi, hogy a Che Guevarás, EU párti balliberális ál-civilekre a kutya nem kíváncsi, még a fővárosban sem. Persze hozzátehetjük, hogy a sikertelenségben jelentős szerepet játszik a nemzeti erők reális helyzetértékelése és kiváló felvilágosító munkája, nem véletlenül kellett töröltetni minden jelentős nemzeti felületet a közösségi oldalakról.

Most pedig itt a legújabb próbálkozás. A Jobbik a 2014-es országgyűlési választáson új műfajt teremtett a választók meggyőzésének versenyében, ez pedig az úgynevezett cukikampány. Ezzel próbálkoznak most az álcivilek is, mindenféle brummogós videókkal teleszórva a netet. Merthogy egy állat van a földön, ami brummog, a maci, és az ugye nagyon aranyos. MaCi, vagyis Magyar Civilek. Értjük már? Ráadásul az egész kampányt az index.hu szerint a Soros Györgyhöz köthető Open Society Foundations támogatja, az ötletgazda pedig a balliberáis, magát értelmiséginek gondoló elit egyik gyöngyszeme, Geszti Péter. Helyben is volnánk. A maci egyébként csak a tv-ben és a játékboltokban egy aranyos, cuki kis állatka. A valóságban egy nagyon is kerülendő, korántsem barátságos, és néha igen agresszív állat, ami még a székelyek szerint sem játék. Ezt tartsuk szem előtt, amikor maci a keblére ölelné az elégedetlen magyar választókat…


Forrás:deres.tv
Tovább a cikkre »