A ma reggeli bankrobbantás más szemszögből

A ma reggeli bankrobbantás más szemszögből

Világmegváltó hírértékkel robbant be ma reggel a köztudatba az a hír, hogy felrobbantottak egy bankfiókot Budapesten a Béke téren. Szinte minden csapból ez folyik. Szemtanúk szerint egy motoros járt arra a hajnali órákban és egy csomagot helyezett el a bank előtt. Másik híroldalon állítólag még a hajléktalanokat is megkérte, hogy menjenek arrébb. De nézzük már meg ezt a témát kicsit más szemszögből is. A mellékelt fénykép a robbantás helyszínén készült. a fényképen jól látszik, hogy a törmelékek bentről kifelé az utca felé repültek. Mire lehet ilyenkor gondolni? Már ha valakinek ez feltűnt.

994702_268718923279835_985473376_n

Nos én csak egyre tudok. A robbanószerkezetet nem a bank előtt helyezték el, akkor ugyanis a detonáció a fizika törvényének engedelmeskedve befelé a bank belsejébe repítette volna a falat, az üveget és minden törmeléket. De mi a helyzet akkor, ha a robbanószerkezetet a banképületén belül helyezték el?

Na kérem szépen, akkor repülnek az ablakok és minden kifelé. Az alábbi képeken jól látható a bank belseje:

140113_lehelbank_08

Hírdetés

Kép forrása: langlovagok.hu

Sokkal nagyobb kár keletkezett, mint a külsejében, ahol a MÉDIA szerint a bombát elhelyezték. Véleményem szerint nem volt ott motoros, hacsak nem alibinek, vagy azért, hogy majd utána legyen kire, kikre, vagy mire fogni. Véleményünk az, hogy ha a szerkezet valóban az épületen belül robbant, akkor az teljesen új távlatokat nyit ebben az ügyben és mindenre szolgálhat teljesen más megvilágítású magyarázattal is.

Fogunk még erről hallani és kíváncsiak leszünk, vajon mennyire lesz kihatással ez a robbanás a kormányzati és egyéb hatalmi kommunikációkra. az még nagyon sok mindent el fog majd árulni. A lényeg viszont egy. Nem szabad mindent azonnal elhinni, amit a média leközöl. főleg nem abban a formában, ahogyan közli.

Nemzeti.net szerkesztői kommentár:
A Havaria Press legújabb információi szerint a bombát nem a bank elé, hanem a bank előterébe helyezték, ahol a pénzkiadó automaták vannak. Ez egyrészt magyarázat a kifelé repülő nagy mennyiségű törmelékre, és a bent történt rombolásra is.


Forrás:birkakvagytok.hu
Tovább a cikkre »