A lumpenproli akasztani akar

Semmiképpen se idegesítsük fel magunkat, drága barátaim!Itt van ez a két mszp-s, dk-s szerencsétlen. És ez az egész életük.Kötélre felmászni nem tudtak soha. Hölgyválaszkor le nem izzadtak. Bulikba soha nem hívták őket, ha véletlenül mégis, álltak a sarokban, aztán otthon rávertek a szánalmas, kicsike pöcsükre.Szerelemből nem kaptak csókot. Büdös hónuk alatt vadiúj lasztival álldogáltak a pálya szélén, hátha egyszer beveszik öket, de hiába. Takonnyal kevert könnyüket nyelték, meg álltak a sarokban, és kapargatták a meszet. Létezésük értelme annyi, hogy “hatalmas kakákat pakolnak hozzá a világnagy kakához”, és ezzel amúgy maradéktalanul önazonosak is.És van végre egy hely, a virtuális világ pöcegödre, a facebook, ahol lám, ők is lehetnek valakik. Megjelenhetnek, lehet “véleményük”, amit mások is megismernek, és kiírhatják, hogy kit akasztanának fel. Ettől pedig annyira felizgulnak, hogy aprókat sikkantgatva beleélveznek a sportszelet-csíkos alsójukba, nyál folyik a büdös szájukból, és vastagabbra szelik a kukacos tokaszalonnát, elkoszolódott késsel, üveges, közel ülő szemekkel. “Talán túl sok disznót esznek, és ettől ők is disznók lesznek”.És Isten őket is szereti. És szegények nem is sejtik.

Gyurcsány és a szocik egyik képviselője akasztással fenyegeti a kormánypárti választókat. Kroutil Gyulának a Facebookon gurult el a gyógyszere, ahol igazi bolsevik munkásőrré vedlett vissza.

Fideszesek felakasztását, meglincselését, „felszúrását”, gépfegyverrel történő likvidálását követeli a Gyurcsány-párt egyik politikusa.

Kroutil Gyula Facebook-bejegyzései még az indulatos olvasóknak is meghökkentőek lehetnek. Láthatóan gyilkos indulatokkal telve ilyeneket írt:

„Száradjon le minden kéz, amelyik a Fideszre tette az X-et.”„Olyanok, mint a filmeken a zombik, csak jönnek, jönnek, és kattog a gépfegyver, ezek meg csak jönnek…”„Nagyon remélem, hamar meg is döglesz és hidd el, boldogan fogjuk körbeállni sírodat, hogy lehugyozhassuk.”„Szeretném, ha a szar is megállna benned a félelemtől, hogy a fellázadt emberek téged is felszúrnak.”

Hírdetés

Riz Leventéről, a XVII. kerület fideszes polgármesteréről így nyilatkozott az MSZP-DK jelöltje:

Ha megbuknak, börtön vagy akasztófa lesz a vége számára. Egy más korban csak az lenne a kérdés, hogy főbe lövi vagy felakasztja-e magát.”

Kroutil Gyula nem az egyetlen hivatásos gyűlölködő a Gyurcsány-párt háza táján. Terbócs László XVII. kerületi baloldali politikus, az MSZP-DK önkormányzati képviselőjelöltje is megfenyegette a közösségi oldalon a másként gondolkodó embereket:

HÚZZAD MEG MAGAD, MERT A JÖVŐBEN JÖVÜNK ÉRTED. NEKÜNK TI CSAK GECIK VAGYTOK, AHOGY A SIMICSKÁTOK MONDTA. MEGTALÁLLAK NYUGIGUMI.”

A PestiSrácok.hu megjegyzi, hogy a mindig résen lévő Facebook ezeket a gyűlöletkeltő tartalmakat természetesen ebben az esetben nem törölte, ugyanakkor rendre eltávolítja azokat a bejegyzéseket, amelyek Soros György tervéről, a migránsok betelepítéséről, erőszakos cselekedeteiről, a nyugat-európai nagyvárosok romló közbiztonságáról szólnak.

„A migránspárti Soros-jelöltek gyilkosságra, erőszakra, lincselésre buzdító bejegyzései viszont a jelek szerint maradhatnak, ezek beleférnek a liberális Facebook-diktatúrába. A politikai ellenfeleit akasztani vágyó, ám a betelepítéseket támogató politikusokat a Facebook megvédi”– írta a Fidesz XVII. kerületi szervezete.

888.hu


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »