A Lovas István Társaság szolidáris dr. Szöőr Annával – csatlakozási felhívás

Örömmel teszem közzé a Lovas István Társaság minapi példamutató szolidaritási közleményét, amelyben kiállt dr. Szöőr Anna jogász-pszichológus mellett:

https://lovasistvan.hu/…/a-lovas-istvan-tarsasag…/

 

Anna velem együtt a Lovas István Társaság tagja is, de korábban a 2006 őszi rendőrterrort kivizsgáló Civil Jogász Bizottság tagja is volt. Anna a „Hímezz magyarra!” mozgalom kezdeményezője és számos nemzeti ügy felkarolója. Aktív patrióta, anti-liberális és antibolsevista szereplője a hazai közéletnek.

 

A véres rendőrterror és megtorlások 14. évfordulója alkalmából érdemes felidézni a Civil Jogász Bizottság jelentését, amelynek egyik társszerzője volt dr. Szöőr Anna jogász-pszichológus :

http://szeszak.hu/…/Civi…/Civil%20JB%20Jelent%20HTML.htm

 

Hírdetés

Védőként is igyekszem kollégámmal együtt mindent megtenni a Anna mielőbbi szabadulásáért és a számára legkedvezőbb befejező határozatért.

 

A mai időkben, amikor a Haza ellenségei (köztük a 2006 őszi rendőrterror egyik fő politikai felelőse, az emiatt máig el nem ítélt GYF) egyre agresszívabban támadnak belülről és kívülről szükség van minden hazafira, így Annára is, kiváló szervezőkészségére és elkötelezett nemzetvédő munkájára.

 

A szolidaritási közleményhez a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) ezennel csatlakozik és erre buzdítunk minden jóérzésű hazafit és hazafias szervezetet.

 

Honfitársi üdvözlettel:

dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője

https://lovasistvan.hu/…/a-lovas-istvan-tarsasag…/Lovas


Forrás:gaudinagytamas.hu
Tovább a cikkre »