A logika fénye egyenesen Szíriából

Óvakodjatok attól, hogy eltávolodjatok a logikától! A logika ereje hasonlít a fizika törvényeire, sőt még szigorúbb is a fizika törvényeinél. A logika az agy fizikája, és az agyban leginkább olyan, mint a fény fontossága a fizikában. Minden, ami különb az agy fizikájától és az agy fényétől, semmi más, mint illúzió, illúziók sorozata, illúzió és illúzió.

Az arab világot megfosztották az agy fizikájától és kémiájától, a logikától és a logika fényétől. Ezért találjuk ma olyan világnak, mely nem termel tudást, és egy zsidó teológia sötétségében fuldokol, mely kioltja a kelet fényeit és a lelkét, önpusztítást, rombolás és forradalmakat teremtve. Hazugság és illúzió tavaszt. Mi meg továbbra is illúziót, hazugságot és csalást iszunk megállás nélkül.
Mi, mint arab nemzet, nem öntözzük a földet a tudatlanság és ismeretlenség elleni elixírekkel, csak a Nyugat és az ENSZ biztonsági tanács receptjeit olvassuk, megisszuk azt gondolkodás nélkül, amit belénk öntenek a különböző médiumok, már azt a szintet is elértük, hogy teve vizeletet igyunk (mert néhány szaúdi vallástudós kijelentette, hogy ez egészséges). Zsongunk attól, amit a különböző tanulmányi központok vagy az értelmiségiségek adnak készen nekünk az ostoba tartalmaikkal, melyek keverednek a szabadság és fejlevágás sötétségével.

Ezért mi nem vagyunk képesek látni a kapcsolatot a színek és az illatok között, ezért mi továbbra sem ismerjük a tudást, nem érjük el a fényt, nem ismerjük fel a különbséget az ISIL, a Nuszra Front, sem pedig a Muszlim Testvériség között. Nem volt elég az embereknek több tízezer ember halála, sem öt arab ország és öt arab nép lerombolása, hogy felfogják, hogy az arab tavasz nem spontán dolog volt. És mindenki, aki életét vesztette, csupán egy játékban vesztette életét, a nyugati szerencsejátékok egyike közül.
Nem volt elég több ezer város lerombolása Iraktól egészen Líbiáig, és egész népek hajléktalan sorsra jutása, hogy felfogják, hogy az ENSZ biztonsági tanácsa nem épít, hanem rombol! Nem volt elég mindez, hogy felfogják, hogy az arab országok ligája csupán Izrael külügye?! Nem volt elég, hogy felfogják, hogy aki leigázza a városokat, az nem szabadítja fel őket, hanem rabszolgasorba viszi. Nem volt elég az embereknek, hogy a Sykes-Picot mérget kóstolhatták egy évszázadon keresztül?!

Ma ugyan ezt a mérget versenyeznek meginni ugyan azokból a poharakból. Ugyan azoktól a személyektől, akik egyszer már megitatták velük. Nem volt elég az embereknek látniuk, hogy a nemzetek elpusztulnak, amikor a szekták és a törzsek elevenednek fel bennük, sem az, hogy a nemzetek felélednek, amikor szektáik elhaláloznak?!
Négy éven keresztül az emberek abban hittek, hogy a Tavasz egy szabadságért kirobbant forradalom, míg ki nem derült, hogy az egész Tavasz a líbiai ISIL-ért, a szíriai ISIL-ért, meg az egyiptomi ISIL-ért jött létre. Meg a török anyjukért, és a nevelőjükért Szaúd-Arábiá-ért, meg apjukért a NATO-ért, miközben aki megágyazta nekik a kényelmes nagy ágyat az a Nunszra Front. Nem tudom, mi kell még az embereknek, hogy felfogják, hogy az ISIL, a Nuszra és a Muszlim Testvériség valójában ugyan az a termék, ugyan annak a NATO török gyárnak, és nincs különbség Nuszra, ISIL meg a Testvériség között, csupán abban, hogy mindegyik szervezetnek más feladata van, és mocskának kicsit más az íze, mint a másiknak.
Az ISIL feje ugyan az, mint a Testvériség feje, és a Testvériség feje a Vahabizmus. Ezek mind különböző elnevezések egyetlen egy szervezetre, mely különböző feladatokkal rendelkezik. A Nyugat elvárja az iszlamista agressziótól, hogy szembeszálljon a hazafias államokkal és társadalmakkal, melyek talpra szeretnének állni, eközben a nyugat azt állítja, hogy csak olyan politikai szervezeteket támogat, melyek „mérsékeltek”, de a valóság az, hogy a Nyugat titokban hozta létre az ISIL és a Nuszra Front szervezeteket, a Muszlim Testvériség az Al-Kaida és a vahabizmus testéből, majd itatja őket a különböző torz ideológiákkal. Az ISIL az maga a Nuszra Front mikor nem akarják, hogy Szaúd-Arábia vagy Katar vagy a Nyugat kerüljön „kényes” helyzetbe miattuk. A Nuszra front meg maga a Muszlim Testvériség egyik ágazata, melynek feladata terrorizálni azokat, akik nem értenek egyet a Testvériség terveikkel.
A különbség az ISIL és Nuszra között egy nem létező illúzió, egy egyet nem értés, mert ez egy magas szintű titkosszolgálati színház, melynek lényege elhitetni egyesekkel, hogy az iszlamista szervezetek nem irányíthatóak és függetlenek. A köztük lévő harc szintén egy bonyolult titkosszolgálati félrevezetés, melyet a titkosszolgálatok irodái hajtanak végre annak a játéknak az érdekében, melynek lényege az emberek meggyőzése.
Nem árt, ha életét veszti jó pár száz iszlamista fegyveres, míg tele vannak az emberi raktárak több tízezer ilyennel, akik várják, hogy részt vehessenek a dzsihádban, a szerintük hitetlenek ellen. Főleg, hogy a mecsetek gyúrják a tésztát, hogy beledobhassák a dzsihád kemencéibe. És az emberi erőforrások végtelenek a szegény vidékeken, ahol ‘”vallástudósok’ játsszák a toborzók szerepét megállás nélkül.

Az ISIL, a Nuszra Front és a Muszlim Testvériség közötti harc nem számottevő, csupán egy formája a félrevezetésnek, melyet a titkosszolgálatok hajtanak végre, hogy azt a látszatot keltsék, hogy az elszabadul agressziót a kordában tarthatatlan tagok hajtják végre, és senkinek sincs ereje őket kordában tartani. Ezért látjuk a folyamatos egymás elleni nyilatkozatok, és egymást ellenségnek titulálását hirtelen meg szűnni, ahogyan elfoglalta az ISIL Moszul városát. Ezért láthatjuk Youszef Al-Karadawi sejket azt nyilatkozni, hogy ami Irakban folyik az egy „forradalom”, és mint tudjuk, Karadawi a Muszlim Testvériség fő Muftija. Karadawi még meg is áldotta az ISIL mészárlásait.
A mai Arab Jeruszálem napilap, melynek Katar a tulajdonosa, egy igazi hazafi, költői látszatot próbált adni az ISIL tetteinek, mintha az ISIL-t a régi iraki Baath rendszer irányítaná, Izzat Al-Nouri Szaddam Huszein jobb keze vezetésével, melyet maga Szaddam Huszein lánya is megáldott! A nép semmibevétele és teljesen hülyének nézése során lett aztán a napokban elhíresztelve az, hogy három izraeli állampolgár elrablása szintén az ISIL műve, mellyel azt a látszatot akarják kelteni a naiv emberek számára, hogy az ISIL Palesztináért harcol! Mindezt az ISIL hírnevének védelme érdekében és török izraeli sikerek megcáfolása érdekében!
Az ISIl ma Törökország igaz lánya, melynek iszalmista terveiből kelnek ki a muszlim testvériség és Nuszra Frontok, miután bőségesen megszoptatta Szaúd-Arábia. Katar meg játssza a koszos pelenkacserélő szerepét, ahányszor megtelik undorító szennyekkel. Az ISIL-nek viszont egy szerepe van, az, hogy egy emberi és földrajzi gátat hozzon létre Irán és Szíria között. Az ISIL gát, a határokat átrajzolva akarja elcsatolni Iránt Szíriától és a Hezbollah-tól, mely területein háborút fog kirobbantani szunniták és síták között. Egy hatalmas tengely hátát akarja szét zúzni, melyet Oroszország felügyel. Aki jobban megnézi a térképet, az rájön arra, hogy ISIL államának létrejötte ráveheti Törökországot, hogy mondjon le Aleppó elcsatolásáról, mivel így a kereskedelmi utjai továbbmehetnek az öböl meg Ázsia felé Anbar tartományon keresztül Szaúd-Arábia felé, majd onnan az egész világ felé. Ezzel Törökországot kihozhatja a fojtogató szorításból, mely mindenképen bekövetkezne a következő évtizedben, megszakítva az ellenállás tengelyét Kelettől Nyugatig, Irántól Szíriáig. Létrehozna egy függőleges tengelyt északtól délig, Ankarától egészen Rijad-ig, az Amerikai Egyesült Államok felügyeletével, és ez a tengely fogja megakadályozni a gáz és olajvezetékek eljutását a mediterrán tenger felé Iránból, Irakból meg Ázsiából.

A kurdokat talán egyesek szintén kulcsjátékosoknak találják az eseményekben, de a kurdoknak, az az igazság, hogy jobban kell tartaniuk az ISIL létrejöttétől, mint másoknak, mert tudják, hogy az ISIL egyik fő feladata szintén a kurdok fenyegetése, ahányszor csak eszükbe jutna egy kurd állam alapítása dél Törökország területén. Mert abban a pillanatban rá fogja uszítani Törökország a szörnyeteget, melyet titokban nevelt a kurd területek határain. Ennek a szörnyetegnek a nyála fog csorogni előbb vagy utóbb Kirkuk olajára, ahányszor csak a gazdája Törökország utalni fog rá. A török aggodalom a kurdoktól örökké fog tartani, akár csak Izrael aggodalma a palesztinoktól. A törökök éjjel-nappal módszereket keresnek arra, hogy megakadályozzák a kurd állam létrejöttét. Törökország az első nyertese az ISIL állam létrehozásának, de a legnagyobb nyertese az Egyesült Államok és Izrael, melyek szétzúzhatják az ellenállás tengelyét ezzel a szörnyeteggel.
A legszánalmasabb az amerikai aggodalma az ISIL-től, meg a hablatyolás és a flották mozgatásának ámítása. Amerika nagyon jól tudja, hogy az ISIL az maga a Nuszra Front és a Muszlim Testvériség egyik terméke, melyekkel megállapodtak Törökországban, Gázában meg Egyiptomban. Amerika meg csak csinálja a félrevezetést flottáival meg repülőivel, mintha az ISIL-t akarná megtámadni, miközben mindenki nagyon jól tudja, hogy az ISIL-t, ha tényleg el akarnák pusztítani, akkor semmiféle flotta segítsége nem kellene hozzá. Ha Amerika el akarná pusztítani az ISIL-t, akkor felhasználhatná a Katarban meg más szomszédos területeken lévő hadseregét, ugyan azokat, melyek Szaddam Huszain 6 millió fős hadseregét szétzúzták. Pont egy pár ezer fős bandát ne tudnának megsemmisíteni, melyek nappal „kis előadásokat” tartanak?!

Hírdetés

Ne várjatok, hogy Amerika egyetlen egy golyót is kilőjön az ISIL-re, maximum csak párfelhőket szórna körülötte, és ha Törökország is beavatkozna egy nap katonailag, akkor csupán azért avatkozna be, hogy az ISIL határait védje meg!

Amikor megszűnik a fizika az agyban, elterjed a sötétség. A sötétség közepette viszont a farkasok átmennek a birkák közzé, és sétálnak a legendák, a nagy történetek között. Azért találunk olyan hazugságokat, melyek a mítoszokra hasonlítanak, és akkora hazugságokat, mint az, hogy Katar támogatja a Muszlim testvériséget Egyiptomban, és szembeszegül Amerikával meg Szaúd-Arábiával. Hogy miért is lettek a szerepek újraosztva a katari, török és szaúdi játékosok között? Azért, mert Katar szerepe már egyre jobban elutasított mindenhol, de főleg Egyiptomban, mivel a Katariak támogatták nyíltan a Muszlim Testvériséget, de hazugságuk és mocskos szerepük kiderült Szíriában, mely elijesztette az egyiptomiakat tőlük. Az egyiptomi nép rájött arra, hogy igazi katasztrófa előtt áll, ha továbbra is az iszlamisták uralják az országot! Ezért kellett a pótjátékosnak, Szaúd-Arábiának feljönnie a pályára helyettük, Amerika áldásával, kihasználva a helyzetet Egyiptomban. A szaúdi szerep lényege viszont az, hogy Egyiptomnak csak is a szaúdiakkal kell kialakítani jó viszonyt, nem pedig Iránnal és Szíriával. A szakértők ezt a trükköt a „vad indiai elefántvadászat trükkjének” hívják. Ennek az indiai trükknek a lényege az, hogy egy nagy füvekkel fedett gödröt ásol az elefántnak, melybe ha beleesik, és nem tud kimászni belőle, eljön egy ember naponta hozzá egy nagy bottal, és elkezdi verni naponta többször is, míg a szegény elefánt teljesen be nem pánikol a fájdalomtól és a reményvesztettségtől, ahányszor meglátja ezt a gonosz embert. Egy később fázisban viszont megjelenik egy jó ember, aki különleges ruhát viselve megtámadja a gonosz támadót, és az elefánt láttára veri és űzi a bántalmazó gonoszt. Ezt a színjátékot szintén megjátsszák többször az elefánt szeme láttára, míg az elefánt végül teljesen megbízik a jó emberben, aki elűzte a gonosz bántalmazót, majd a jó ember vizet és eledelt is ad az elefántnak, mely boldogan szolgálja a későbbiekben azt az embert, mely a gödörből egyenesen a kemény munkába viszi, hogy élete végéig kihasználja. Az elefánt meg hálásan szolgálja örömmel telve a jó embert!

Az egyiptomi elefánt, mely Katar gödrébe esett, és a borzalmat kóstolgatta a muszlim testvériség uralma alatt, később a jó ember (Szaúd-Arábia) által lett kimentve, mely kihozta a fogságból és etette őt. Ezt persze nyugati és izraeli titkosszolgálatok tervelték ki, mivel a logika azt mondja, hogy egy Katar nem mer szembeszállni az Egyesült Államokkal. Mivel csak a Katarban lévő amerikai hadsereg száma több az egész katari lakosság számánál! Az egésznek a lényege egy erős szunnita elefántot (Egyiptomot) egy erős síita elefánt (Irán) ellen hergelni, hogy a két elefánt szembeszálljon egymással a „jó ember”, és annak „fehér urának” kedvéért!

Az egész szaúdi, katari, ISIL Nuszra Front és török viták és konfliktusok csupán színdarabok, és ezeknek a színdaraboknak a felszínre kerülése csupán azért van, hogy az emberekkel elhitessék, hogy ezek különböző erők és hatalmak. A színdarabok korában élünk, mint ahogy láttuk Erdogán színjátékát, mikor Daifos-ban vitatkozott Perezzel, mikor bejelentette, hogy úszni akar majd Gázába menni, mely a mai napig várja a hős Erdogánt, aki meg fogja menteni egy nap Gázát az ostrom alól, erre inkább a szíriai Aleppót és Keszab városát támadta meg!. Ma meg Abdullah királyt látjuk, ahogyan szembeszáll a Muszlim Testvériséggel Egyiptomban és Törökországban, miközben harcosokkal, Al-Qaida-val, csecsenekkel, afgánokkal, végtelen pénzel és Dzsihadistákkal látja el őket Szíriában meg Irakban! ( jaj de nagy bátorság ) majd az egész mixet szíriai forradalomnak hívják, mely Irakot is elérte!!! ISIL néven.
a török szektariánus ISIL projekt meg fog bukni. Az ellenállás tengelyének erői elhatározták ennek a torzszülöttnek az élve eltemetését és végleges elfojtását. Az ISIL feladata a világméretű szunníta síta háború kirobbantásában nem fog sikerülni, és vannak olyan erők, melyek elhatározták, hogy bebizonyítják, hogy a Kelet nincs ketté osztva síták és szunníták között. És mindazoknak a száját, tollát, karmait, nyilait és lándzsáját szét fogjuk zúzni, agyát meg kettéhasítani a Damaszkuszi kardal annak, aki azt meri állítani, hogy a Kelet az síta kelet meg szunníta kelet az ISIL határvonalán.

Mikor az események összekeverednek, és a színek összefolynak, új jeleneteket fognak kirajzolódni, csak térjetek vissza a logika fizikájához. És nem az ISIL fizikájához. És sohase közelítsetek az Olaj és Gáz fizikájához, sem a szaúdi királyság, és a katari Hamad fizikához! Térjetek a damaszkuszi költők fizikájához, a damaszkuszi elme fizikájához, avagy a tiszta logikához, a fényhez, oda, ahol a fény és a negyedik dimenzió található. Annak pedig, aki nem érti meg a damaszkuszi szellemi fizikáját, annak csak annyit mondhatok, hogy:
„Mit ér a magyarázat, ha a nappalokhoz útmutató kell”.

Orientalista.hu – Naram Sarjoon


Forrás:orientalista.hu
Tovább a cikkre »