A Lipóti Pékség nem győz elhatárolódni a család védelmében aláírásra buzdító üzlete miatt – a fajtársi média volt a számonkérő

A Lipóti Pékség nem győz elhatárolódni a család védelmében aláírásra buzdító üzlete miatt – a fajtársi média volt a számonkérő

Az egyik fővárosi, második kerületi Lipóti Pékség ablakára olyan aláírásgyűjtési kezdeményezést ragasztottak ki, amely – micsoda borzalom – a férfi-nő házasságának és a szülő-gyermek kapcsolatának európai szintű definícióját sürgette. A fajtársi média álnok megfogalmazása szerint: "a melegházasság EU-szerte való tiltására gyűjtöttek aláírást". És az ugye lassan főbenjáró bűn. A megfelelési kényszerben szenvedő cég persze nem győzte dagasztó teknővel szórni a hamut a fejére, mielőbbi gyógyulása érdekében.

Az Anya, apa, gyerekek elnevezésű európai kezdeményezés hitvallása szerint a család létfontosságú mind az egyén, mind a közösség számára: a gyermekek nevelésének helye, a generációk láncának egy-egy gyöngyszeme, összeköti a tagokat, a feltétel nélküli szeretet és a szolidaritás elsődleges forrása, a társadalmi feszültségek nyughelye és a legjobb védelem a magány ellen, ugyanakkor a gazdaság motorja is. Röviden, a család a társadalom alapsejtje.

Örökérvényű megállapítások ezek, melyeket minden jóérzésű ember magáénak vall, korszaktól és földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül. Nemcsak európaiságunknak, hanem emberi mivoltunknak is záloga.

A kultúrmarxisták természetesen nem tartoznak ebbe a körbe. Szerintük mindez buziellenes, "téves információkkal megspékelt" felhívás.

Többek között a HVG és a 24.hu zsidajai nem győzték egymást taposva felelősségre vonni az anyacéget (a "franchise-birtokost"), hogy reagáljon erre a skandalumra. Ők egy sima elhajtás helyett hivatalos levéllel mentegetőztek, ez olvasható alább javítás és változtatás nélkül:

Mi, mint franchise átadó a szóban forgó felhívás Lipóti Pékség mintaboltban történő kihelyezéséről nem tudtunk, és nem is járultunk hozzá. A felhívás tartalmát magunk is bejelentés alapján ismertük meg. Az aláírásra való felszólítás dolgozói kezdeményezés volt, amint az tudomásunkra jutott, mind szóban, mind írásban felszólítottuk a mintabolt tulajdonosát, partnerünket, hogy távolítsa el a felhívást a mintabolt kirakatából.

Ezúton szeretnénk elnézést kéri mindazoktól, akiket a szóban forgó felhívás valamilyen módon megsértett, annak ellenére, hogy a felhívás kihelyezéséről mi, mint központ nem tudtunk.

A mi szakmánk a minőségi élelmiszerkészítés, állásfoglalásunkat kizárólag ezzel kapcsolatban nyilvánítjuk ki, mással kapcsolatban nem, mert egyéb témában nem tartjuk magunkat illetékesnek.

Az EU-tagországok közül egyebek mellett Hollandiában, Belgiumban, Spanyolországban, Svédországban, Franciaországban, valamint a Brexitre készülő Nagy-Britanniában is legális az azonos neműek "házassága", ami egyet jelent a ferde hajlamúaknak biztosított többletjogokkal. Ezért is fontos mielőbb gátat szabni ennek a káros és egyben gusztustalan folyamatnak.

"Bebizonyosodhat, hogy milyen rengetegen vagyunk, akik hasonlóan gondolkodunk: tudatosan megvonni a gyermekektől az édesapát vagy az édesanyát, és a valós leszármazását megfosztani tőle igazságtalan és természetellenes. A férfi-nő házasságának és a szülő-gyermek kapcsolaton alapuló leszármazásnak védelme korunk feladata! Ha nagyon sokan aláírjuk, kezdeményezésünket nem söpörhetik le az asztalról, szükségszerűen az EU napirendjére kerül" – biztat aláírásra az Anya, apa, gyerekek elnevezésű kezdeményezés, melynek sikeréhez mind a 28 EU-tagállam állampolgára csatlakozhat a 211/2011 uniós rendelet alapján.

Tegyük is meg bátran az alábbi hivatkozásra kattintva!

www.mumdadandkids.eu/hu

(Kuruc.info)

A ferde hajlam térnyerése (II. rész) – Perverz propagandisták és a médiatúlsúly

A ferde hajlam térnyerése (I. rész) – Az aknamunka évtizedei; zsidók, pedofilok és hedonisták


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »