A liberálisok korunk legfontosabb kérdésére adtak választ!

A Magyar Liberális Párt kezét a kor ütőerére helyezte, megérezte napjaink legsúlyosabb társadalmi problémáját – és kemény, karakán véleményt is mondott róla: jű, hogy bezár a Jégbüfé, vagy nem? Erről kiadtak egy közleményt is. Tényleg. Erről. 

Bevándorlás? Az állami földek kiárusítása? EU-USA szabad kereskedelmi szerződés? Ilyen jelentéktelen csip-csup ügyek nem vonhatják el egy igazi ajróper liberális figyelmét a hét legfontosabb híréről: 

Végre bezár a rohadt, szemét, kádárista Jégbüfé!

Fodor Gáborék asztaltársasága pártja örül a budapesti ferenciek terén hat évtizeden át működő cukrászda bezárásának. Annyira lelkesek, hogy erről kiadtak egy közleményt is. A szöveg annyira mesterien debil, hogy ilyet szándékosan, a lehető leggonoszabb rosszindulattal sem tudnánk írni, ha parodizálni akarnánk a hazai liberális értelmiség reménytelen elszakadását a valóságtól. Íme, az egész opus:

Hírdetés

A Magyar Liberális Párt közleménye

   Budapest, 2015. augusztus 30., vasárnap (OS) – Viszlát Jégbüfé!

Mi, Liberálisok örömmel vesszük tudomásul, hogy Budapest egyik szimbolikus épülete, a Párizsi Udvar magántőke segítségével végre visszanyeri régi fényét. Nem látunk problémát abban, hogy a Jégbüfé, ez az alacsony színvonalú és nem is különösebben olcsó cukrászda megszűnik, és idővel átadja helyét egy, a hely rangjához, jelentőségéhez méltó intézménynek. A Jégbüfé a Kádár-rendszer hazugságának máig élő szimbóluma volt, annak, amely olcsónak kikiáltott igénytelenséggel akarta megvásárolni a valódi jólétet nem ismerő tömegek rokonszenvét. Bízunk benne, hogy a volt belvárosi polgármester, Rogán Antal kétesnek mondott ingatlanügyei nem árnyékolják be a nagyon fontos beruházást.

    Kiadó: Magyar Liberális Párt


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »