A liberális ajvékolás mintapéldája

A liberális ajvékolás mintapéldája

A dagadék Schmuck Andornak nem tetszik a 60 km-es kitörés emléktúra. Persze, mert 60 métertől meghalna.

A Kálmán vezette Egyenes beszédbe hívták be Schmuck Andort, mint a Szociáldemokrata Párt elnökét, hogy beszéljen az ellenzéki összefogásról, amiből ő kimaradt (persze, hiszen pártja súlytalan, ellenben vele, aki nyom vagy 150 kilót). Azonban médiatörténetet sikerült írnia a dagadéknak: behívták beszélgetni valamiről, erre egy teljesen másik témában kezd el hisztizni Kálmánnal. Előveteti a számítógépet és megnézik a http://kitorestura.hu -t, a Kitörés 60 emlék- és teljesítménytúra honlapját. Sopánkodnak azon, hogy vannak, akik hősöknek merik tekinteni Budapest hős védőit, sőt, vannak, akik mindezt korabeli egyenruhák másolataiban teszik. Drága Schmuck és Kálmán: nem a túrázókon volt egyenruha, hanem az ellenőrző pontok vannak korabeli helyszínekké berendezve, van amúgy szovjet egyenruhás ellenőrző pont is, de az a helyzet, hogy a második világháborúban, ha tetszik, ha nem, a szovjet vörös hordával szemben harcoltunk, és a magyar katonák magyar egyenruhában, a szövetséges német fegyvertársak, meg a saját egyenruhájukban harcoltak. Döbbenet, mi?

Érdemes megnézni hogyan jajveszékelik végig a műsort, és fittyet sem hányva az adás eredeti témájára, az ellenzéki összefogás helyett, erre tereli a szót, még Kálmán is megjegyzi, hogy „megerőszakolta a témát” (ha már megerőszakolás: a magyar lányokat, nőket és asszonyokat erőszakolták meg a vörös horda katonái, ami gaztettekre szintén kötelességünk megemlékezni, például ilyen alkalmakon). Képzeljük el, hogy bemegy egy jobbikos képviselő Kálmánhoz, és a megbeszélt téma helyett teljesen másról kezd el beszélni, sőt, kivetít róla dolgokat a képernyőre. Kár, hogy „csak” azért elképzelhetetlen az ilyesmi a szektATV-n, mert Kálmán, a nagy demokrata, haladó szellemiségű liberális maga fejtette ki, hogy elvből nem hív be jobbikosokat.

Hírdetés

Schmucknak gondja van a túrával, mi az hogy benne van a fővárosi túranaptárban is, sőt, bevették a hivatalos teljesítménytúrák közé (ahogy egyébként, csak szólunk, hogy az Attila Védvonal Túrát is), és nem érti hogyan lehetséges ez, biztos nagy a közöny. Nem drága Schmuck, nem a „nácizmussal” szemben nagy a közöny, hanem már nem hatnak ezek a bélyegek. Valószínűleg a teljesítménytúrázók, természetjárók vezetője, csoportja, tagjai is jó, becsületes magyar emberek, akik egyetértenek a megemlékezés ezen formájával. Tudjuk, nektek antimagyar, elhízott, tokás zsidóknak ez elképzelhetetlen, de attól még így van.

Schmuck egyenesen azt javasolja, hogy legyen egy fellépés a túra ellen. Hát kíváncsian várjuk, hogyan zavarnak meg egy több ezer fős, gyakorlatilag tömegsportrendezvénnyé alakult megemlékezést. Elhisszük, hogy ő 60 méter után elfárad, és nem tetszik neki, hogy vannak szép számmal, akik képesek ily módon megemlékezni…

Bajtársak, nemtől és identitástól függetlenül: a Kitörés túrán találkozunk idén is mi, magyar, vagy akár német férfiak, nők és gyermekek. Mert ez a túra erről szól: együtt emlékeznek meg a vérét hullajtott nemzetek megmaradt túlélői, ha tetszik a zsidóknak, ha nem. Jelszó kitörés, nem hátrálunk!


Forrás:deres.tv
Tovább a cikkre »