A levitézlett baloldal minden főszereplője felsorakozott a listavezetők bemutatkozására

A levitézlett baloldal minden főszereplője felsorakozott a listavezetők bemutatkozására

A bukott baloldal minden főszereplője felsorakozott az ellenzéki listavezetők bemutatkozására. Mintha visszaléptünk volna az időben: ugyanazok, ugyanazokkal a szólamokkal próbálják elhitetni a választókkal, hogy megváltoztak, hogy valami újra készülnek. Most végre tisztán látszik, hogy Gyurcsány Ferenc háttérmunkálkodása nem volt hiábavaló: sikerült egy listába terelnie a magukat baloldalinak nevező összefogás szereplőit.
Visszalopakodott a devianciákat propagáló régi SZDSZ, így a 20 évvel ezelőtti arcok próbálják ráncfelvarrás utáni szebbik önmagukat eladni a választópolgároknak. Az az ellenzéki csapat, amelyik antiliberalizmussal és antidemokráciával vádolja a jelenlegi kormányzatot, titokban, párttagjai feje fölött hozta össze a megállapodást.
Senkinek ne legyenek illúziói, azok, akik több kormányzati cikluson keresztül keresztény- és magyarellenes, külhoni nemzettársainkat eláruló politikájukkal, idegen érdekeket szolgálva szisztematikusan fosztották ki az országot, adósságba és kilátástalan helyzetbe hozva ezzel családok százezreit, a továbbiakban is csak ígérgetnek, valójában saját hatalmi pozíciójuk visszaszerzése érdekében semmitől sem riadnak vissza.

Kereszténydemokrata Néppárt

Hírdetés

magyartudat.com


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »