A lelkipásztor prostituáltakkal “védené” a német nőket a bevándorlóktól

A lelkipásztor prostituáltakkal “védené” a német nőket a bevándorlóktól

A német sajtót az elmúlt héten körbejárták azok a meghökkentő megoldási javaslatok, amelyekkel Ulrich Wagner, volt evangélikus lelkipásztor állt elő egy Müncheni helyi lapnak adott interjújában, a Németországot egyre jobban súlyt illegális bevándorlási helyzettel kapcsolatban.

Az olvasok körében nagy vihart kavartak azon felvetései, szerint a társadalom úgy gondolja, hogy a menekülteknek szállást és ételt adunk, és ezzel le van tudva, minden szükségletük. Szerinte nem, és azért éri a bevándorlók részéről – Európa szerte – erőszak a fogadó országban a szebbik nem tagjait, mert bizony a bevándorlók szexuális igényeiről megfeledkezünk. Erre pedig természetesen csak az az egyetlen megoldás van, hogy akkor küldjük el őket bordélyházba.

Miközben Európában az őshonos nemzetek a népesedési adatokban negatív rekordokat döntögetnek, és egész Európában jelentős probléma a népesség fogyás, mert a különböző szociális és gazdasági okok miatt a gyerekvállalási kedv alacsony, eközben az adófizetők pénzéből a menekülteknek prostituáltakat fizessünk azért, hogy lányaink és asszonyaink ne legyenek nemi erőszak áldozatai?

Hírdetés

Ha ez egy liberális politikus felvetése lenne, valószínűleg egy legyintéssel elintéznénk, de ez így több, mint felháborító felvetés.

Amikor a pénzügyi kérdésről faggatta a riporter, a korábbi lelkipásztor elmondta, hogy egy fajta támogatói rendszerben képzeli el az anyagi háttér megteremtését, közösségi finanszírozásban, ennek a képzeletbeli kezdeményezésnek már nevet is adott: “Szabad szerelem, egy szabad társadalomban”.

Már csak azt nem értem, hogy mikor jönnek rá ezek a politikailag korrekt jótét lelkek, hogy a bevándorlási kérdés ilyen – nem – kezelésével még mélyebbre ássák a ma ismert Európa sírját.


Forrás:nemzeti.net