A Légió Hungária segítséget nyújt a szabadon engedett nacionalistáknak

A Légió Hungária segítséget nyújt a szabadon engedett nacionalistáknak

Mint arról a Magyar Jelen is beszámolt, pénteken szabadon engedték azt a két férfit, akiket a hétfői Fáklya rendezvény után vettek őrizetbe. A Légió Hungária közleményben jelezte, hogy segítséget nyújt a nacionalistáknak. A mozgalom közleményét változtatás nélkül közöljük.

A Magyar Jelen értesülései alapján a továbbiakban szabadlábon védekezhetnek a kommunista gyűlés megzavarásával gyanúsított nacionalisták.

Vélelmezzük, hogy ez részben annak is köszönhető, hogy jelen eset össze sem mérhető az antifa Hammerbande terrorcsoport vérengzésével, és ennek ellenére abban az ügyben már született egy röhejesen enyhe ítélet, van aki szabadlábon védekezhet, és mindössze online kell bejelentkeznie a hatóságoknál (miközben Németországban más bűncselekmények miatt körözik…), de a jéghegy csúcsa Salis, aki nemrég törölte csak le az áldozatairól ráfröccsent vért az arcáról, és máris kiskosztümben vonulhat be az Európa Parlamentbe. A társadalmi felháborodás jogos, ilyen körülmények közt nem lehet előzetes letartóztatásban tartani olyanokat, akik a gyanú szerint sem követtek el súlyos cselekményeket.

Mivel korábbi közleményünkben szolidaritást és összezárást javasoltunk az össz-jobboldalnak úgy éreztük a szavakat tetteknek is követnie kell. A gyanúsítottak felvették velünk a kapcsolatot, mi pedig biztosítottuk őket támogatásunkról. Tőlük tudjuk, hogy a rendőrség eljárási hibák sokaságát vétette, melyek szintén elősegíthették, hogy szabadlábon védekezzenek.

Hírdetés

Amit meghirdettünk, tartjuk is: Nincs elhatárolódás, nincs politikai karantén. A baloldal az undergroundtól a mainstreamig összezár, és ha kell olyan embereket vesznek védelmükbe a világbékéről ömlengő újságírók, és öltönyös politikusok, akik véletlenszerűen választott áldozataikat viperákkal és kalapácsokkal verték félholtra Budapest utcáin.

Nem legitimálunk semmilyen bűncselekményt, és nem buzdítunk senkit bűncselekmény elkövetésére, de zárjuk és tartjuk a sort, mert a szavak mögött akkor van tartalom, ha nem csak szélcsendben, hanem a viharban is működnek.

A jogi védelmet Mozgalmunk biztosítja számukra, illetve minden egyéb tekintetben is mellettük állunk, vállt vállnak vetve.

Légió Hungária

A A Légió Hungária segítséget nyújt a szabadon engedett nacionalistáknak bejegyzés először Betyársereg-én jelent meg.


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »