A "legendás gyermekszeretet" egyik oka: ilyen hatékonyan lehet lopatni a purdéval a buszon

Keresi a rendőrség azt a cigányasszonyt, aki a 67-es buszon együtt utazott "egy kiskorúval", akit rávett arra (láthatóan rendkívül hosszas győzködés után…), hogy ellopja egy másik utas táskáját.

Hírdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya nyomozást indított ismeretlen tettes ellen, de csak kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. (Holott ez nem veszélyeztetés volt, hanem az alapkiképzés – a szerk.)

A rendelkezésre álló adatok szerint a "nő" 2016. szeptember 7-én 7 óra 14 perc és 7 óra 35 perc között a Budapesten közlekedő 67-es számú buszon közlekedett egy kiskorú társaságában, akit rávett arra, hogy ellopja az egyik utas táskáját. A bűncselekményt követően együtt szálltak le a következő megállónál.

A buszon lévő biztonsági kamera felvételt készített az elkövetőről.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a videón látható nőt felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-443-5329 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén – olvasható a Police.hu-n.

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »