A lefejezett Kolumbusz Kristóf

A lefejezett Kolumbusz Kristóf

Az újkommunisták iskolakerülő, túlmozgásos, zavart, ám professzionálisan marketingelt istennője – kis képzavarral élve – szárnyaszegett, bukott angyal lett. Greta Thunberg istennőtől elfordultak az alattvalói. Új vezetőt találtak maguknak. Az eurómilliókból felépített vallási vezető lezuhant, mert imádói lerángatták a hol vörös, hol zöld színben játszó égboltról. Múló hóbort, egynyári divatsláger lett.

Megbukott. Legalábbis egyelőre.

Persze szó sincs arról, hogy a Greta minden egyes szavát, apró rezdülését leesett állal leső alattvalóinak tudatát a tények vagy a tudás szabadította volna fel. Esetleg rájöttek volna, hogy nem egy olyan nyolc általánost végzett, beteg és tudatlan 17 éves gyerek fogja megváltoztatni a világot, akinek egy spontán megnyilvánulása sincs, akinek minden szaváról, mondatáról és mozdulatáról messziről süt, hogy gazdag szülei által fizetett kommunikációs szakemberek verték bele; vagy hogy megvilágosodtak volna azoktól a képsoroktól, amelyeken az volt látható, ahogy a kerozintonnákat elégető magángépekkel érkező, dúsgazdag üzletemberek és sztárok képmutató módon azért álltak sorba, hogy Thunberg istennőt megpillanthassák vagy megérinthessék. Hogy leróhassák neki hódolatukat.

Mindössze annyi történt, hogy új csillag tűnt fel a kommunisták égboltján.

Az új sztár, akit a napokban színarany koporsóban temettek el, akinek a nevét áhítattal rebesgetik az agyatlan liberálisok, akinek a neve hallatán azonnal milliók vetik térdre magukat: egy börtönviselt bűnöző. Akit erőszakos bűncselekmények miatt többször is elítéltek. Aki többször is idegen házakba tört be, egyszer pedig fegyverrel rabolt ki egy terhes nőt. De Kolumbia legnépszerűbb exporttermékét sem vetette meg. Valószínűleg azért is akart ilyen módokon pénzt szerezni, mert kábítószert szeretett volna vásárolni.

A balosok új megváltója, új istene tehát egy fegyveres rabló, egy drogos bűnöző, George Floyd.

Őt imádják most, érte imádkoznak, az ő neve hallatán vetik térdre magukat a világ képmutató vezetői, őt temetik el színarany koporsóban. George Floydot imádják ma már azok a színészek, YouTube-erek, celebek és influenszerek, akik kizárólag a legelitebb környékeken, hatalmas, floridai vagy Los Angeles-i, a feketék által lakott környékektől biztonságos távolságban hajlandók élni és az egyenlőségért aggódni. Teszik ezt mindössze napi tíz percben, összesen egy poszt erejéig. A dúsgazdag antirasszista kommunisták a jóemberkedő posztok élesítése után aztán kényelmesen leheverednek hatalmas medencéjük szélére koktélt szürcsölni, majd elégedetten nyugtázzák, ahogyan Alejandro és Pablo megmetszik a sövényt, ahogyan Rodrigo levágja a füvet, és a szemük sarkából azt is látják, hogy Deshone és Dylien, a két nagydarab, fegyveres, fekete biztonsági őr védi az óriási, hatalmas falakkal körülvett birtokaikat.

És közben azt üdvözlik, azért lelkesednek, amikor hírét veszik, hogy valahol megszüntetik a rendőrséget. Ez a napi rutinjuk a multimilliomos sztároknak és influenszereknek, akik egyébként csak filmeken, sorozatokban láttak olyan városrészeket, ahol például George Floyd élt és „dolgozott”. És akik nem véletlenül kerülik el ezeket a környékeket. Csak a személyzetük egyik tagját szokták elküldeni ezekbe a fekete gettókba, hogy vásároljanak nekik pár grammot abból, amit Floyd is előszeretettel szippantott fel, amíg élt. Ennyi közös van bennük és a tragikus halált halt exbűnöző között.

Hírdetés

Sosem gondoltuk volna, hogy vissza fogjuk sírni a Greta Thunberg-mániát.

De visszasírjuk, mert a kis Greta legalább nem volt bűnöző, legalább nem rabolt ki ártatlan nőket azért, hogy drogot vásároljon. Talán azt is kimondhatjuk, hogy valahol jót akar. George viszont maximum kokaint. És mégis. Emiatt az ember miatt forrong most a fél világ, miatta döntenek le szobrokat, tiltanak be filmeket, sorozatokat, emiatt a rovott múltú bűnöző miatt akarják – sőt fogják – újraírni Amerika történelmét. De nem csak ott. Más országokban, kontinenseken is elkezdődött valami döbbenetes. Valami, amit eddig a legvadabb rémálmainkban sem láttunk.

Egy rendőri intézkedés közben meghalt bűnöző miatt szobrok dőlnek le Európában.

Olyan emberek, olyan vezetők emlékműveit dönti le és gyalázza meg a söpredék, akikhez képest George Floyd egy senki volt. Ghánában Gandhi szobrát döntötték le, de a Winston Churchillről készített alkotást is meggyalázták a Soros György által fizetett kommunista Antifák. A nácik ellen harcoló Churchill szerintük rasszista volt. De Kolumbusz Kristóf szobrai is sorban hullanak a porba. Nem egy helyen le is fejezték Amerika felfedezőjének emlékművét. De egy cseppet sem lennék meglepve, ha a drogos bűnöző halála miatt a közeljövőben II. Erzsébetnek is el kellene menekülnie.

Agyrém.

Ugye, hogy visszasírjuk Thunberget? És az úgynevezett liberális elit mindezeknek a borzalmaknak felállva tapsol. Sőt! Hergelik a boltokat fosztogató, szobordöntögető, fehérgyűlölő rasszista csőcseléket. A templomokat felgyújtó barbárok legnagyobb támogatói lettek. Persze csak addig ilyen lelkesek, amíg nem ők kerülnek sorra. Amíg nem az ő televízióikat rabolják el, amíg nem az ő hatalmas házaikat gyújtják fel azok a barbárok, akik ma még csak a múlt nagyjainak emlékműveit próbálják elpusztítani, de holnap már könyveket fognak égetni, holnapután pedig retteghet mindenki, aki fehérnek született, és nem az anarchiát támogató baloldalra szokott szavazni.

Ez háború.

Apáti Bence – www.magyarnemzet.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »