A leépülés útján: támadás esetén azonnal adjuk át értékeinket! – tanácsolja a rendőrség Minneapolisban

A leépülés útján: támadás esetén azonnal adjuk át értékeinket! – tanácsolja a rendőrség Minneapolisban

"Nézőpont kérdése" – mondanák erre rögtön kedvenc liberálisaink. Elvégre az ő elképzeléseik szerint akkor válik egy város, állam vagy akármilyen egység szabaddá, ha az emberek szó szerint azt csinálnak benne, amit akarnak, lehetőleg rendfenntartó szervek nélkül. Az Egyesült Államok lassan, de biztosan halad a totális anarchia felé. Nyilván a rendőrség és úgy általában a rend teljes leépítéséhez sok idő és kellő fortély is kell, így a dolgok értelmi részét már nem a BLM-majmok, hanem az ugrásra készen álló "emberjogi" szervezetek, politikai csoportosulások végzik. Erről egy remek példát itt olvashatnak, de vélhetőleg ez csak a kezdet.

Most pedig nézzük meg, mi a helyzet a Black Lives Matter nevű őrület "bölcsőjében", Minneapolisban, ahol a drogos néger, George Floyd rendőri intézkedés közben kilehelte a lelkét. A rendőrség szisztematikus leépítése is részben ebből a városból indult ki, így különösen érdekes lehet, hová is jut egy település erős rendfenntartás nélkül.

A rendőrségellenes szólamok furcsa módon már egész hamar, a néger halálának másnapján terítékre kerültek, mintha csak arra vártak volna, hogy legyen indok előhúzni a kalapból. A minneapolisi városi tanács elnöke már június elején közölte, hogy "rendőrmentes" társadalmat akar, jelentsen ez akármit az ő olvasatában. Hozzátette továbbá, hogy ha betörnek az otthonodba, és kihívod a rendőrséget, az egyfajta "kiváltságból" származik. (Ahhoz, hogy ennek a súlyát megértsük, tudtunk kell, hogy az "előjog, kiváltság", angolul "privilege" szó a liberális erők egyik legjobban gyűlölt szava, főleg, ha elé biggyesztik a "white" jelzőt.)

Azóta eltelt két hónap, és Minneapolis minden jel szerint a feje tetejére állt. A tanácselnöknek és a többi utópista idiótának köszönhetően a város valóban szürreális hely lett. Azonban "földi Paradicsom" helyett disztópikus értelemben. Minneapolis rendőri kötelékéből az elmúlt két hónapban összesen 40 (!) rendőr mondott fel, vagy rúgták ki őket ilyen-olyan okokra hivatkozva. Ez bődületes szám, amely meg is látszik a város közbiztonságán. Több helyi lakos panaszkodik, hogy a rendőrség vagy késve reagál a bejelentésekre, vagy egyáltalán nem is reagál, amely ekkora létszámkiesésnél egyáltalán nem is csoda.

A rendőri szervek szerte az országban nagy nyomás alatt állnak, így arra esély sincs, hogy Minneapolis visszatér a "régi" (sajnos már így kell mondanunk) kerékvágásba. E helyett a városi rendőrség "jó tanácsokkal" látja el a lakosságot, mit is kellene tenni a romló közbiztonságú városban, amely egy egészen újszerű, szürreális oldaláról mutatja be a formálódó Egyesült Állatokat.

Hírdetés

A teljesség igénye nélkül a következő útravalókkal róhatjuk Minneapolis sötét utcáit:

  • Csak a legszükségesebb tárgyainkat vigyük magunkkal!
  • Vigyünk kevesebb kézpénzt!
  • Készüljünk fel rá, hogy támadás esetén át kell adnunk mobiltelefonunkat és/vagy pénztárcánkat!
  • Még csak véletlenül se vegyük fel a kesztyűt a bűnözők ellen! Ne feledjük, hogy a legfontosabb a saját testi épségünk megóvása!
  • Nos, aki ezek alapján – végtére is teljes joggal – úgy gondolja, hogy rám jött az "ötperc", az nyugodtan tájékozódjon a Trump-közeli Fox News beszámolójából. Ugyanezt fogja megtalálni.

    Ábrahám Barnabás – Kuruc.info


    Forrás:kuruc.info
    Tovább a cikkre »