A lapáttal fenyegető marad a főpolgármester

Három a magyar igazság: megnyertük egyszer, megnyertük másodszor és pénteken megnyertük harmadszor is – írta a főpolgármester pénteken a Facebook-oldalán, miután a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) elnöke a testület pénteki ülésén bejelentette, hogy a szavazatok újraszámlálása után Karácsony Gergely nyerte a főpolgármester-választást.

Karácsony Gergely úgy fogalmazott a közösségi oldalán, hogy nincs már mit újraszámoltatni, és ebben egy jó dolog biztosan van, hogy „nekem okom és módom van újra azt mondani: köszönöm, Budapest!”.
   
Úgy folytatta, hogy öt éven át próbálták eltaposni „a város büntetésével, titkosszolgálati eszközökkel gyártott kompromatokkal, politikai megrendelésre végzett házkutatásokkal, a választási rendszer hegesztésével, kétjelöltes visszaléptetős játszmázással, politikai komisszár alkotmánybírákkal”. „Nem sikerült, a fővárosiak átláttak az ármányon” – közölte.
   
„Nekem most azzal van dolgom, hogy folytassam annak a programnak a végrehajtását, amire megtisztelő felhatalmazást kaptam a budapestiektől. Több zöld, több gondoskodás, jobb egészség a budapestieknek, az elmúlt 30 év legnagyobb lakhatási programja, utcák és terek zöldítése, a klímaválság kezelése, a közösségi közlekedés és a közszolgáltatások további fejlesztése, ez a dolog. Bármi is történt az elmúlt hetekben, én ahhoz tartom magam, amit sokszor mondtam már: velem csak az nem tud együttműködni, aki nem akar” – fogalmazott a főpolgármester.
   
Jelezte, hogy a következő hetekben sok egyeztetés következik az új közgyűlés előkészítése érdekében, hogy közösen jövőt adjanak Budapestnek, mert Budapest köztársaság, „és biztos, hogy az is marad” .

MTI

Hírdetés

Karácsony Gergely azzal fenyegette meg az ellene választáson induló várospolitikust, hogy lapáttal fogják agyonverni.

 

Gondola


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »