A lakókat tették utcára, akik behajtanák az adósságot a vállalkozón

A lakókat tették utcára, akik behajtanák az adósságot a vállalkozón

Behajtható lenne annak a szegedi vállalkozónak az adóssága, akinek rendezetlen tartozása miatt többen utcára kerülnek – állítják a károsultak.

A férfi társasházakat épített projekthitelből, mivel azonban a lakások eladása után sem fizetett a banknak, a lakókat költöztették ki. A károsultak a vállalkozó háza elé vonulva hívták fel a nyomozók figyelmét arra, hogy a férfinak több mint százmillió forintos vagyona van, aminek lefoglalásával rendezni lehetne a tartozást.

Hírdetés

„Ugyanúgy van arra is pénze, hogy Szeged-Szőregen, több tízmilliós nagyságrendben tároljon építőanyagokat, arra is van lehetősége, hogy információink szerint különböző, NAV-szabályokba ütköző módon árumozgatásokat végezzen, és arra is van lehetősége, hogy szlovák, és panamai céghálón keresztül mindezeket a nagy értékű ingatlanokat, és nagy értékű luxusterepjárókat, és egyéb autókat birtokolja. Arra szeretnénk felhívni a nyomozóhatóság figyelmét, hogy Lengyel Gábor megtaláltató a mögöttünk található villában, névvel, majd be is csöngetünk, megpróbáljuk szóra bírni, névvel a kaputelefonon látható, hogy ő itt tartózkodik, itt él életvitelszerűen” – mondta Szabó Bálint, a károsultak képviselője.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »