A KURVA ANYÁTOKAT!

 

Nézzük akkor előbb a HVG, majd a Magyar Narancs „beszámolóját”:

„A kormány egyik kedves publicistája kissé csúzstatásgyanúsan beszélt Bem Józsefről, és kitért a Békemenetre is.

Bayer Zsolt 1848-cal kapcsolatban is megtalálta az aktuális, leginkább iszlamofób szálat. A Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában arról beszélt, Bem József történetének elképesztő mennyiségű szimbóluma van, amely ma is érvényes: nem szeretnék, ha újra elérkezne az a világ, amikor föl kell venni a muszlim vallást az életben maradáshoz.

Bem József ugyanis élete vége felé, törökországi menekülésekor felvette az iszlám hitet. Bayer nem fejti ki, miért lett Bem muszlim. A Múlt-Kor történelmi portál igen: „Az oroszok a lengyel emigránsok kiadatásáért még nagyobb diplomáciai akciót indítottak, mint Bécs a magyarokért. A törökök a lengyeleket Sumlába telepítették, s mert az iszlám hit a kiadatás ellen védelmet jelentett, Bem is áttért.” Tehát az orosz fenyegetés miatt tért át Bem. Ezt Bayer azonban ma, úgy tűnik, nem látja aktuálisnak.” (HVG)

„Bayer Zsolt provokátoroktól tart, ijedtében még történelmet is hamisított

A Békemenet egyik szervezője, a Fidesz házi publicistája nagyot futott vasárnap, reggel a Kossuth Rádióban, majd néhány órával később a Civil Összefogás Fórum (CÖF) sajtótájékoztatóján is azt harsogta: provokációra számítanak a Békemeneten. De arra kért mindenkit, hogy a rémhírek ellenére se riadjanak vissza a részvételtől, és amennyiben tényleg atrocitás történik, „méltósággal lépjenek túl a provokátorokon”. Szerinte „mindennek a megfélemlítés a célja”. Arról is beszámolt, már tett feljelentést, mivel egy férfi a Facebookon azt írta, várja őt a rendezvényre, csak egy háztetőn, ahonnan egy Dragunov mesterlövészpuskával fogja agyonlőni.

Hírdetés

Furcsa, hogy pont az a Bayer Zsolt harsog provokációról, akinek másról sem szól a munkássága, minthogy rendre provokál, beszól és olykor hatalmas sületlenségekkel szédíti a népet. A Kossuth Rádióban például – azzal összefüggésben, hogy a március 15-i Békemenet a budapesti Bem térről indul – azt találta mondani, hogy az 1848-1849-es forradalom és szabadságharc leverése után Bem József Törökországba menekült, ahol át kellett térnie a muszlim hitre, mert az élete múlt ezen, később pedig Aleppóba száműzték. Szerinte Bem József halála és mostani temetkezési helye tökéletesen szimbolizálja, hogy Közép-Európának milyennek kell megmaradni. Majd utalt arra, hogy az altábornagy hamvait 1920 után Lengyelországba szállították, azonban a lengyel egyház a muszlim vallás okán nem volt hajlandó keresztény földbe temetni, így a mai napig hat márványoszlopon, a levegőben van a koporsója.

Bayer félremagyarázására a hvg.hu hívta fel a figyelmet, a Múlt-Kor történelmi portált idézve leírják: „Az oroszok a lengyel emigránsok kiadatásáért még nagyobb diplomáciai akciót indítottak, mint Bécs a magyarokért. A törökök a lengyeleket Sumlába telepítették, s mert az iszlám hit a kiadatás ellen védelmet jelentett, Bem is áttért”. Tehát inkább orosz szál volt az áttérésben, de a publicista erre valamiért nem akart emlékezni.” (Magyar Narancs)

És akkor a tények:

Először a pénteki, Bem szobornál tartott sajtótájékoztatón beszéltem Bem József szabadságharc utáni életútjáról, mint ma aktuális szimbólumról, ahol egyebek mellett kifejtettem, hogy Bem Törökországba menekült. Mint elmondtam –akkor is!- sok más oda menekült szabadságharcossal egyetemben, a Porta pedig közölte, mindenkit kiadnak, kivéve azokat, akik áttérnek a muszlim hitre. Ezért kellett Bemnek felvennie az iszlám vallást.

Ugyanezt elmondtam a Vasárnapi Újságban is, valamint ugyanezt elmondtam legutóbb szombaton, egy Gödöllőn tartott kampány rendezvényen.

Mindhárom alkalommal hangsúlyoztam, hogy a cár kérte a kiadatást, és a porta a muszlim hitre téréshez kötötte annak megtagadását – éppen ezért fogalmaztam úgy, hogy Bem saját élete megmentése érdekében volt kénytelen felvenni a muzulmán vallást, és ha Európa pontosan ugyanazt az öngyilkossággal felérő migránspolitikát folytatja, amit eddig, akkor hamarosan ismét fel kell vegyük a muszlim vallást, ha életben akarunk maradni.

Ezek a tények.

Ti meg, ott a HVG-nél meg a Magyar Narancsnál, álljatok valahogy össze, valamiféle ökörhugyozás-szerű libasorba, aztán takarodjatok el végre a hazudozó kurva anyátokba!


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »