A Kuruc.info volt szerzője az Echo TV egyik állandó vendége

A Kuruc.info volt szerzője az Echo TV egyik állandó vendége

Korábban a Kuruc.info Holokamu-rovatába írt, és Orbán Viktort zsidózta Varga-Bíró Tamás, az egyik állandó vendége Mészáros Lőrinc Echo TV-je Keménymag című műsorának – vette észre a 444.hu. Varga-Bíró a szintén Fidesz-közeli Pestisrácok.hu-n is blogol. 

Varga-Bíró Tamás korábban volt az Irigy Hónaljmirigy és a Bumeráng szövegírója is, majd a szélsőjobboldali tábor egyik arca lett. Szélesebb körben azután lett ismert, hogy 2017-ben nekiesett a Jobbik volt képviselőjének, a Gulyás Márton arányos választási rendszert követelő videójában szereplő Zagyva György Gyulának, aki válaszul megfenyegette őt, antiszemita kirohanásokkal. A Jobbiktól akkorra már eltávolodott Varga-Bírót ezek után vendégül látták az Echo TV-ben, ahol „illiberális publicistaként” mutatták be. Itt azzal zárt: Soros György nevét nem mondaná magyarul, mert szerinte Soros nem magyar. 

Mint a 444.hu most felfedezte, Varga-Bíró 2013-ban a Kurucinfón többek között ezt az alternatív-történelmi, antiszemita gondolatát osztotta meg: „A hazai zsidóság leggazdagabbjai már a deportálások kezdeténél sokkal előbb átmentették vagyonukat. A vagyon tetemes része egy, az »Erec Israel« megteremtésére szánt alapba került. A többi tengerentúli bankokba, többnyire Manhattanbe. Ekkorra Magyarországon már csak a zsidó középosztály és a szegényebb zsidók tartózkodtak. Akik nem tudták megvásárolni szabadságukat. Akiket a gazdag zsidók áldozatul hagytak, méghozzá tudatosan. Ugyanis pontosan tudták, mi fog történni velük. Kvázi ők készítették elő a terepet a történésekre. Hiszen legnagyobb történelmi hazugságukat pont ezekben az években alapozták meg. Azt a hazugságot, amely azóta is busásan kamatozik nekik a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt. Ne legyenek tehát illúzióink: azokon a bizonyos vonatokon egytől egyig a saját népük által magukra hagyott, a saját fajtájuk által kisemmizett zsidók ültek.”

2011-ben pedig a Magyar Szigeten adta elő Kohn bácsi walzerja című dalát. Ebben arról énekelt, hogy amíg a dédapja a háborúban harcolt, addig a zsidók inkább meggazdagodtak, és leléptek, „és mentek a vonatok sorban, de rajtuk biz’ egy Kohn se ült, és sok kemény hazugság árán a fél világ megszégyenült”. Majd azt énekelte:

„És hazudtak, hazudtak egyre
És mint folyó, úgy dőlt a lé
Ajjajjaj-jajjajjaj

Hírdetés

Zyklon-B, Zyklon-B”

http://mno.hu/

A konklúzió: „hogy szakadna rájuk az ég”, „elég volt belőlük, elég!”

A 444 mostani gyűjtése szerint Varga-Bíró Tamás korábban zsidózott Szegedi Csanád háza előtt is. 2010-ben Orbán Viktorról és a Fideszről készített egy videoklipet, amiben a kormányoldalt zsidózta. 

2015-ben idegenbarát magyargyilkosnak nevezte Szent Istvánt, Mária Teréziát pedig „egy magyargyűlölő, illegitim Habsburg-kurvának”. Mindezt annak kapcsán, hogy Polgár Judit megkapta a Szent István rendet. A sakkozó szerinte cionista zsidó, aki semmilyen magas rangú állami kitüntetésre nem lenne méltó emiatt. Cikkünkre Facebook-oldalán reagált Varga B., kifejtve, hogy valóban anticionista, amit nem tiltanak a törvények, és ezzel csak a béke és stabilitás iránti vágyát fejezi ki.

Szintén 2015-ben fizikai erőszakot helyezett kilátásba Puzsér Róberttel szemben. A történteket Facebook-oldalán elevenítette fel a Zagyva-botrány után lapunk publicistája, hozzátéve: „Akkoriban még nagy volt a nemzeti radikális testvériség a barikád mögött, akkoriban még nagy volt a pofa, és nagyok voltak a bicepszek, még nem futkostak a bajtársak a rendőrségre feljelentéseket tenni”. 

Az Irigy Hónaljmirigy egykori szövegírója a Szelfi című műsor kapcsán üzente a publicistának: „A média önkéntes elhagyása után paraszt lettem vidéken. Földet túrok, disznót ganézok, ilyesmi. Úgyhogy ne szidd itt a parasztokat, mert még véletlenül magamra veszem, és meg talállak csapni!”

Puzsér így foglalta össze a történtek tanulságát: „ezek a militáns, szektás gazemberek előbb-utóbb mindenképpen levadásszák egymást – a balos és a jobbos radikalizmusnak világszerte ez a forgatókönyve”.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »