A Kurcsányi „családfa"

Szép kis család! Nézzük a családfát. Honnan indul ez a hatalmas demokrata szellem? Apró Antal….Egy igazi akasztófára való kommunista volt! Legjobban ezzel tűnt ki a többi gazember közül:

„Személyesen felügyelte Nagy Imre és mártírtársainak koncepciós perét; 1958. június 17-én ő jelentette be a Parlamentben Nagy Imre és három társa kivégzését, amelyet a „nép jogos elégtételének… az ellenforradalom méltó megbosszulásának” nevezett.

Az MSZMP KB határozata alapján ezen érdemeiért a budapesti Szemlőhegy utcában kiutalták részére a nagypolgári Lovassy-Stürmer orvoscsalád volt villájának nagyobbik lakrészét. A nép körében az 1956 utáni keményvonalas megtorló politikát támogató fellépése miatt vált hírhedtté”

Hírdetés

Tóni kislánya Piroska néni, Apró Piroska. Az átkosban nagy beosztásokat töltött be. Aztán mikor bukott a rendszer, ő volt a privatizáció koronázatlan királynője. Ő és bandája nyúlta le az ország vagyonának nagy részét.

Vajon ki az ő lánya? Hát Klárika, a Dobrev Klári, a lator Gyurcsány neje. Ki ez a Gyurcsány? Ő kiszherceg volt és vörös rókák vették körül. Majd ő is a privatizációban tudta megvalósítani magát. Ő lopta szét az ország másik felét. A többit tudjuk róla. Ő a magyar demokrácia koronázatlan királya…

facebook


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »