A KÜLÜGYMINISZTER VÁLASZA

A KÜLÜGYMINISZTER VÁLASZA

Szijjártó Péter válasza tökéletes, a lényegről szól, és persze mindenben megfelel a diplomácia szabályainak.
Mivel én hál’Istennek nem vagyok diplomata, másképpen is fogalmazhatok…

Nos, Michael Roth, Németországban ma az utcán zsidókat vernek, a maguk állama arra szólította fel a zsidó állampolgárokat, hogy ha lehet, ne viseljék az utcán vallási jelképeiket, mert nem tudják garantálni a biztonságukat. Ide vezetett az idióta, álszent, önsorsrontó és közveszélyes politikátok, ami valójában nem politika, hanem súlyos pszichés zavar. Ám ez legyen a ti dolgotok. Éljetek együtt ezzel ti, viseljétek el a beilleszkedni soha nem tudó és nem is akaró migránsaitok ámokfutását, éljetek együtt azokkal, akikkel nem lehet együtt élni.

Csak hogy világos legyen, Michael Roth, a nyolcvanas években, már gimnazistaként arról ábrándoztam, hogy majd az NSZK-ba disszidálok, ahol a fél családunk él -kitelepítés, majd későbbi disszidálások okán. És egész Magyarország bámulta akkoriban a Fekete erdei klinika című tévésorozatot, bámultuk Dr. Klaus Brinkmann professzort, Christa Mehnert nővért, a jóképű Dr. Udo Brinkmannt és a többieket. Bámultuk a tiszta utcáitokat, a vigyázállásban növő, ápolt pázsitot, az erkélyekről leömlő muskátlit, a halkan, elegánsan brummogó Mercedeseket és BMW-ket, a rendet, a gazdagságot, és azt mondtuk, „a fenébe, hát így is lehet élni?”. És akkoriban, ott a klinikán, meg az utcán mindenki fehér volt, mindenki német volt, és mindenki németül beszélt. Viszont senki nem gondolta, hogy ez rasszizmus lenne.

Hírdetés

Most, Michael Roth, a maguk egykorvolt városaiból és ápolt parkjaiból összeszart, összehugyozott, teleszemetelt, mocskos szemétdomb lett. A müncheni hauptbahnhof és környéke ma pont úgy néz ki, ahogy mondjuk a bukaresti vagy a fehérgyarmati kinézett 1974-ben.

De, ismétlem, ez legyen a ti problémátok.

Viszont nagyon figyelj Roth, te utolsó, aljas, szemét gazember: soha többé ne merészeld antiszemitizmussal vádolni Magyarországot! A pofádat befogod, kussolsz, és azon töprengsz, miért lett ez Németországból, miképpen jutottatok odáig, hogy nálatok az utcán zsidókat vernek.

Világos, te rohadék?


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »