A kristálygyermekek lénye, küldetése és nevelése

Több száz kristálygyermekkel volt már dolgom, ezért szeretném tapasztalataim egy részét megosztani azokkal, akik sejtik vagy tudják, hogy gyermekük ebbe a különleges kategóriába esik.

Honnan tudhatjuk, hogy gyermekünk kristálygyermek?

 

Onnan, hogy gyermekünk számos, korántsem szokványos tulajdonsággal (is) bír, illetve túlsúlyban vannak nála a következő jellemvonások:

szuperérzékenyekkiváló lélekismerettel bírnak, mely a szavakon túlról eredintuitív bölcsességük lehengerlőfeltétel nélküli (ember)szeretetük magával ragadóerős hajlamuk van a másokról való gondoskodásrabékeszeretetükkel sok mindent megoldanakhatártalan szeretetet áraszt a világbaa kristálygyerekek segítők, akik gyógyítani és tanítani jöttek az emberiségetők állnak a legközelebb a tiszta isteni nyugalomhozszámos spirituális képességgel rendelkeznek születésüktől fogva: angyalokat, tündéreket, fénylényeket látnak, hallanak, éreznek és kommunikálnak is velükbeszélgetéseikből kiderül, hogy ismerik a múltat és jövőtszoros kapcsolatban állnak a túlvilággal – például évekkel előre tudják, ha testvérük fog születni, előre közlik a nemét és tulajdonságaiterős bennünk a művészi hajlaminkább félénkek, visszahúzódóak, ugyanakkor vonzzák az embereketimádják a kristályokat és éppen ezért gyűjtik is azokatmagasan fejlett emocionális és spirituális intelligencia jellemzi őketalapvetően önfeláldozó természetűekkiemelt szerepet játszanak életükben a következő értékek: a kapcsolatok, a kötődések, valamint a háttér: családtagok, barátok, pártfogók stb.ők az egység-szemléletet viszik a közgondolkodásbakifejezetten fogékonyak az ezotériára és a spiritualitásranagyon kreatívaksokuk válhat gyógyítóvá

 

Honnan kapták a nevüket a kristálygyermekek?

 

Különleges aurájukról kapták a nevüket, amely olyan magas rezgésű részeket tartalmaz, melyek a többi emberre jóval kevésbé jellemzők: lilás, violás, fehéres, a hegyikristály színére emlékeztető fényruha öleli körbe a testüket, illetve lelkük ilyen magas minőségű, messze az átlag feletti rezgésű energiákat és fényt áraszt a világba.

 

Mi a kristálygyermekek fő életfeladata?

 

Ők is egy Új Korszak megteremtésén fáradoznak. Addig, amíg társaik – az indigógyermekek – forradalmár módon a régi keretek szétfeszítésén fáradoznak és egyértelműen lázadók és úttörőmunkát végeznek a régi világ „lecserélésében”, leváltásban, addig a kristálygyermekek a béke nagykövetei, akik érzelmi és spirituális intelligenciával, sokkal lágyabb és bölcsebb, empatikusabb módon kívánnak hozzájárulni az Új Világ létrehozásához.

 

A világ jobbításán és tökéletesítésén fáradozva, elsősorban a szülők és a nagyszülők számára jelent nagy kihívást, ha a családba kristálygyermek születik. Miért? A generációs különbségeken túlmenően főként azért, mert annyira nem illenek bele a mai világba, mert sokszor nehéz összeegyeztetni az általuk képvisel és hordozott értékrendet a 21. század anyagias, önző, zsarnok, másokat kihasználó és idejét múlt ideológiáival és beállítódásával.

 

 

Hogyan neveljük a kristálygyermekeket?

 

Hírdetés

Vegyük figyelembe, hogy a kristálygyermekek roppant sérülékenyek! Ők egy felnőtt emberhez képest akár ötször-tízszer több ingert érzékelnek a valóságból, tehát egységnyi idő alatt ennyivel több benyomás éri őket. Ebből kifolyólag a döntési mechanizmusuk merőben eltér a szokványostól.

 

Az átlagostól sokkal érzékenyebbek a fizikai ingerekre is, az ember negatív oldalára (düh, agresszió, fájdalom) és a környezeti hatásokra egyaránt. Ennél fogva, mindig figyeljünk a gyermek rezdüléseire – a ki nem mondott érzéseire és gondolataira –, hogy megnyugtassuk, megerősítsük és támogassuk őt a világ ellenerőivel szemben. Különben lelki világuk sérülhet.

 

Elő szokott fordulni, hogy nehezen illeszkednek be közösségekbe, mivel másságuk eleinte visszatartja őket az alkalmazkodástól. Természetesen később ez a helyzet megváltozik, de a helyes önelfogadás, önértékelés és önbecsülés alapjainak a lerakása a szülői mintákra épül és a szülői nevelésen múlik! – Erre mindig fel szoktam hívni a szülők figyelmét tanácsadásaim során.

 

A kristálygyermekek számára legfontosabb támogató erő és bástya az a családi – később pedig az a társas, óvodai, iskolai, baráti – miliő, amely végtelenül toleráns velük szemben, továbbá bátorítással és megértéssel képes támogatni őket a kibontakozásban, elfogadja különcségüket és töretlenül mellettük áll.

 

A családi béke és mindenkori elfogadás talajából képesek csak a kristálygyerekek a bennük található isteni csírákat, velük született képességeket és adományokat kibontakoztatni, ezért a nevelésük során náluk nem a szigor és a személytelen elvárás-rendszer, nem a poroszos edukáció, s nem az idegileg lestrapált nevelők érnek el célt, hanem az érzelemgazdag, empatikus és szelíd szülők és pedagógusok.

 

Erre felhozhatnánk, hogy de a mai világban ez nem így működik. Mire én rámutatnék arra, hogy éppen ezért kell a mai világnak megváltoznia, és szeretettel táplálnia a jövő nemzedékét, kiterjesztve ezt minden típusú gyermekre, nem csak a kristály- és indigógyermekekre.

 

Gyermeki tisztaságukat a kor előrehaladtával is megőrizhetik, ezért könnyen kihasználhatókká válhatnak. De ne felejtsük el, hogy nekik is van hová fejlődniük. A naivitásukat, az önzetlenségüket, az érzékenységüket, a kifinomultabb tehetségüket a megfelelő módon kell kezelniük és szabályozniuk.

 

Mivel a kristálygyermekek küldetése a nem működő, egoizmusra és önbecsapásra épülő hiedelmek, ideológiák és világrend lecserélésében keresendő, létfontosságú, hogy ne nyomják el bennük a bimbózó képességeiket. Ehhez a szülőknek is változniuk kell, lépést kell tartaniuk gyermekük/gyermekeik igényeivel. Ez egyfajta önképzést is igényel a szülők részéről. Könnyen meglehet, hogy a szülőnek azért „kell” eljönnie például hozzám egy aurafotóra és auraelemzésre, mert a gyermeke a fent említett jellemzőkkel rendelkezik és megerősítésre, illetve személyes nevelési tanácsokra van szüksége. (Hiszen minden gyermek más és más.)

Egyszóval, a szülő is fejlődik a gyermek által. Miben? A tudatosságban.

 

A kristálygyermekek azon fáradoznak, hogy rezgéseikkel fokról-fokra megváltoztatják az emberiség tudatosságát magasabb rezgésre emelve azt. Ez több odafigyelésben, türelemben, őszinte érzelemben, segítségnyújtásban, elfogadásban, rugalmasságban, tiszteletben, szolgálatban, önzetlenségben, harmóniában és szeretetben fog megnyilvánulni.

 

Ha szeretnéd tudni, hogy gyermeked kristálygyermek-e, akkor fordulj hozzánk bizalommal!

Állunk rendelkezésedre, ha többet szeretnél megtudni gyermeked személyiségéről, benső mozgatórugóiról, sorsáról!

 

Elérhetőségünk:

[email protected]

 

Száraz György

Boldog napot!

The post A kristálygyermekek lénye, küldetése és nevelése appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »