A közterület-felügyelethez rohant a kettőskeresztet betiltó momentumos köcsög

A közterület-felügyelethez rohant a kettőskeresztet betiltó momentumos köcsög

Mint azt korábban megírtuk, Terézváros újdonsült momentumos polgármestere, Soproni Tamás cinikus levélben, helyhiányra hivatkozva tiltotta meg az adventi kettőskereszt felállítását a Mi Hazánk Mozgalomnak. A Mi Hazánk a ’19-es szellemiséget elutasítva, vállalva a polgári engedetlenséget is, felállította a keresztet a Nyugati téren.

Soproni a kék-fehér közösségi oldalon szólalt meg az üggyel kapcsolatban. Mindamellett, hogy egy kiadós nácizással próbált könnyíteni a lelkén, egyetlen érdemi információ derült ki a megosztásból: a kereszt ügyét továbbította a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóságának.

Alább a megosztás. (A polgármester úr helyesírási hibáit nem javítottuk, ezért olvasóink elnézését kérjük!)

A hetekben területfoglalási engedéllyel fordult hozzánk a Mi Hazánk nevű Fidesz-csatlóspárt képviselője azzal, hogy a Nyugati téren kettős keresztet szeretne állítani.

A kérelmet elutasítottam.

Az elutasításnak semmi köze a keresztekhez vagy a kereszténységhez – ahogy a Mi Hazánknak sem. Amíg én vagyok a polgármester, a VI. kerületben nem fogja magát egy náci szellemiségű párt vallási jelképek mögé bújtva reklámozni.

Hírdetés

Ez a párt szinte kizárólag cigányozással, zsidózással és egyéb kisebbségek elleni uszításokból él, ezzel keresi a népszerűséget. Terézvárosban ennek nincs helye, nem fogunk a kormánypárt kegyeit kereső kispályás náciknak reklámfelületet biztosítani.

A felállított kereszt ügyét továbbítottuk a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóságnak.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsopronitamas.momentum%2Fposts%2F529176611008872&width=480

(Kuruc.info)

1919 szellemisége újra a pesti utcán

A momentumos polgármester tiltása ellenére felállította a kettőskeresztet a Nyugati téren a Mi Hazánk

"Ő szeret minket, és elküldte a Fiát bűneinkért engesztelésül" – a Mi Hazánk méltó válasza a hanukázóknak


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »