A közlekedési szabályokra fittyet hányó cigányt ütött el a villamos Miskolcon

A közlekedési szabályokra fittyet hányó cigányt ütött el a villamos Miskolcon

A baleset ma reggel történt a Győri Kapuban. Szarvas Valéria beszámolója a Minden, ami politika oldalról:

Egy cigány a közlekedési szabályok betartásának nem tett eleget, és kerékpárjával(?) a kijelölt gyalogos átkelőhelyen akart átkarikázni a túloldalra, de az éppen arra közlekedő villamos elütötte.

A KRESZ szabálya szerint viszont ezt csak a kerékpárt tolva tehette volna ezt meg. Mivel a baleset egy gyalogos átkelőhelyen történt, így minden bizonnyal a villamost vezető hölgyet fogják felelőssé tenni a történtekért.

A felelőtlen cigány viszont a villamoson utazók testi épségét veszélyeztette törvényszegő magatartásával.

A balesetet egyébként az 1,6 km-es sebességgel áthajtani szándékozó renitens karcolásokkal úszta meg. Külsérelmi nyom mindössze a két térdén volt látható. A rendőrségi helyszínelés alatt a kiérkező mentő elszállította a "sérültet".

A baleset már megtörtént, mire odaértem. A kerékpár megítélésem szerint egy nem éppen olcsó kategóriába tartozó darab volt. A fotó készítésekor azon gondolkoztam, hogy vajon az ijedséget látom, vagy a rémületet, hogy lebukott egy biciklitolvaj. Persze ez már csak feltételezés a részemről. Ennek kiderítése a rendőrség feladata.

Lyukóvölgy, ahol alacsonyan szállnak a drogosok:

Hírdetés

Ezen a környéken különös figyelemmel közlekedjenek az arra járók, mert úton-útfélen drogosok támolyognak az utakon, veszélyeztetve az arra közlekedőket.

Ha esetleg mégis megtörténne a baleset, semmiképpen nem maradjanak a helyszínen, autójukból telefonálva értesítsék a rendőrséget és a mentőket. Ezzel elkerülhetővé válik, hogy cigány támadás érje őket, mert jó pár példa volt már erre az elmúlt idők során. (Olaszliszka, Fügöd, Sály), és még lehetne hosszasan sorolni azokat az eseteket, ahol autósokra támadt a feldühödött horda.

Miskolc belvárosában sem jobb a helyzet

A Vologda környékét is ellepték a drogosok:

Az Andrássy utca egyik belső udvarában is ez a kép fogadja az arra járókat:

A számozott utcák szipusa sem zavar senkit azon a környéken.

(Forrás)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »