A kormányfővel illusztrálta gyújtogatásról szóló cikkét a 444.hu

A 444.hu a profi, függetlenobjektív média zászlóshajója. Akkor talán ennyit az egész flottáról…

A Soros-milliókkal kitömött 444.hu egy egyszerű MTI információ feldolgozásával is alul tudta múlni önmagát. Cikkük arról szólt, hogy a bíróság 11 év szabadságvesztésre ítélte első fokon azt a férfit, aki ittasan felgyújtotta ismerősét pálinkafőzés közben. Ezért a tettest első fokon különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete miatt ítélték el – írja a 888.hu.

A sztori önmagában tragikus, de kissé kusturicai bűneset, a 444 szerkesztőségében mégis úgy érezték, hogy ezzel a történettel nem tudnak elég nagyot belerúgni a jobboldalba.

Hírdetés

Míg az átlag magyar embernek manapság a koronavírus elleni védekezés és az ezzel járó társadalmi összefogás jár az eszében, addig ők most is azt teszik, amire a „gazdi” kéri őket: a legaljasabb módszerekkel támadnak.

Nagy királynak érezhették magukat a szerkesztőségben, amikor a cikkhez nem egy szimpla pálinkát tettek be illusztrációnak, vagy életképet egy pálinkafőzésről, hanem egy archív fotót, amin Orbán Viktor és Robert Fico pálinkáznak Pilisszentkereszten, ahol a magyar miniszterelnök a Pilisi Szlovákok Központjának átadásán látta vendégül akkori szlovák kollégáját 2012-ben.

Valószínűleg annak, aki előszeretettel olvassa a Soros blogot, gyerekes, széles mosoly kerekedhetett az arcán a geg láttán, de hogy milyen elégedett vigyor ülhetett az alkotók arcán, hogy „mekkora jópofaságot találtunk ki má’ megin’”, azt is el tudjuk képzelni.

A teljes cikket IDE KATTINTVA olvashatják.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »