A kontinensfoglalók ott matyiznak a belga lányokra az uszodában

Kitiltaná a bevándorló férfiakat a belgiumi Koksijde uszodájából a polgármester a női fürdőzők panaszai miatt. Az intézkedést a belga migrációs miniszter meggondolatlannak nevezte – írta a belga sajtó a nemzeti hírügynökségre hivatkozva hétfőn. Akkor döntött az intézkedésről polgármester, miután rendőrt kellett hívni, mert egy iraki férfi inzultált egy csúszdázó 11 éves kislányt.

Magyar Menedék - Ősmagyar

A tengerparti város polgármestere szerint a női vendégek arra panaszkodtak, hogy a bevándorlók bámulják őket és fényképeket készítenek róluk az uszoda területén.

Hírdetés

„Korábban sohasem fordult elő ilyen eset, az utóbbi időben viszont egyre gyakoribbá váltak a panaszok” – mondta Marc Vanden Bussche.

Hozzátette, hogy akkor döntött az intézkedésről, miután rendőrt kellett hívni, mert egy iraki férfi inzultált egy csúszdázó 11 éves kislányt.

Hasonló intézkedést hozott a németországi Észak-Rajna-Vesztfália tartományi Bornheim városvezetése is január közepén: ott azért nem léphettek be a felnőtt férfi menedékkérők az uszoda területére, mert molesztálásokra panaszkodnak a női vendégek és a személyzet tagjai. Beszámolóik szerint a zaklatók a menedékkérőket befogadó közeli állomás férfi lakói közül kerültek ki. Az ottani önkormányzat hangsúlyozta, hogy megszüntetik a tilalmat, amint sikerül megértetni a menedékkérőkkel, hogy miként kell viselkedni az uszodában.

Megértetni a barbárokkal csak egyféleképpen lehet. Alaposan rá kell beszélni őket, mit szabad, s mit nem. JAVASOLJUK AZ IZRAELI MÓDSZEREKET!


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »