A kontinens hivatalos muszlim elfoglalása elkezdődött

Egy muszlim párt, a Jászín (Ya-sin) kérvényezte a svéd választási hatóságnál a regisztrációját, valószínűsíthetően indul is a 2018-as svéd parlamenti választásokon.A párt egy vallási közösségből nőtte ki magát, saját bemutatkozásuk szerint. A párt nevét a Korán egy részéből, a 36. szúrából kölcsönözte, amely többször is figyelmeztet arra, mivel jár az, ha valaki nem Mohamed prófétát követi.

A Ya-sin csoport egy multikulturális, demokrata és békés párt. Politikai pártként, szekuláris mozgalomként a keleti világot képviseljük, a Távol-Keletet, a Közel-Keletet, Afrikát, és Kelet-Európát, nyelvtől, rassztól, bőrszíntől és vallástól függetlenül.”

Hírdetés

A párt nevét a Korán egy részéből, a 36. szúrából kölcsönözte, amely többször is figyelmeztet arra, mivel jár az, ha valaki nem Mohamed prófétát követi.

Az, hogy mennyire lesz „sikeres” a párt a választásokon, még nem tudni, előzetes becslések szerint főleg a szocialistáktól és zöldektől szerezhet szavazatokat, a svédországi muszlimok eddig ugyanis igen nagy mértékben rájuk szavaztak.

888.hu


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »