A kőművesek köztünk járnak

Valószínűleg vég nélkül lehetne sorolni azokat a magyar közéleti történéseket, amikor a hazaárulás, az idegen érdekek kiszolgálása a kitartással párosul. Mégis mindig kicsit megdöbben az ember, ha újabbat tapasztal, ha azt veszi észre, hogy egyesek milyen elszántsággal és milyen gyűlölettel képesek viszonyulni Magyarországhoz akkor, amikor nem ők vannak hatalmon, amikor nem az ő érdekeik szerint folynak a mindennapok ebben az országban.

Bokros Lajost a magyar társadalom már jónéhányszor elküldte a sunyiba, ennek ellenére ő még mindig azt hiszi, még mindig azt gondolja, hogy neki bármi keresnivalója, hogy neki bármi létjogosultsága van a magyar politikai életben. Néhány napja az ATV-ben fejtette ki álláspontját annak kapcsán, hogy Bajnai részvétele a Dániában tartott Bilderberg-találkozón valóban nemzetbiztonsági kockázat-e:
„Hogyha valaki a magyar kormányt netán bírálja, az egyáltalán nem hazaáruló és nemzetvesztő. Következésképpen teljesen természetes egy demokratikus közvélemény szemszögéből nézve, hogy valaki adott esetben a szóban forgó kormány megdöntésére törekszik, akár nemzetközi segédlettel is”.
Bokros nem sokat kertelt. Kimondta azt, amit gondol, kimondta azt, amit a globalista körök gondolnak manapság a világ folyásáról.

Addig mindenhol, minden rendben, amíg ők és az embereik ülnek a bársonyszékekben, a meghatározó posztokon. Addig a demokrácia a legmagasabb fokon érvényesül. Ott pedig, ahol ez nem teljesen van így, ott probléma van. Demokráciadeficit. Ott meg kell változtatni a viszonyokat, ha lehet belső csatlósokkal, ha pedig úgy nem sikerül, akkor vagy gazdasági, vagy katonai külső beavatkozással.

Hírdetés

Így megy ez. Ez a felvilágosult demokrácia lényege.

Így épül a szép új világ.

A kőművesek köztünk járnak.


Forrás:radicalpuzzle.blogspot.com
Tovább a cikkre »