A komáromiak legyőzték az esélyesebb Kamnikot a MEVZA-kupában

A komáromiak legyőzték az esélyesebb Kamnikot a MEVZA-kupában

A MEVZA-kupa negyedik versenynapján a komáromi röplabda játékosok kiváló formában voltak.

Gabriel Chocholak edző játékosai már kedden is győzni akartak a horvát bajnokság listavezetője,  ellen, de az Eszék elleni csatát 2:3-ra elveszítették.

Hírdetés

Szerdán a MEVZA – Közép-európai Liga harmadik csapatával, a szlovén Kamnikkal mérte össze erejét a komáromi gárda. Bár a Kamnik volt a mérkőzés nagy esélyese, a Komárom kiváló teljesítményének köszönhetően, pont nélkül búcsúztak a mérkőzéstől. A Duna-partiak számára ez volt a negyedik győzelem a bajnokságban, a tabellán az 5. helyet foglalják el.

Gabriel Chochoľak, a Rieker UJS edzője: „Fantasztikus teljesítményt nyújtottunk egy erős ellenféllel szemben, amely teljesen más célokra koncentrált, mint mi. 3:0-ra nyertünk, ami elképesztő. Koncentrált teljesítményt nyújtottunk. A harmadik szettben hat ponttal vezettünk, de hagytuk, hogy az ellenfelünk felzárkózzon, de végül megnyertük a szettet, aminek nagyon örülök. Ezen a mérkőzésen minden úgy alakult, ahogyan az a nagykönyvben le van írva. Mi egy olyan csapat vagyunk, amelynek két arca van. Az egyik az, hogy kiváló teljesítményt nyújtunk, aztán jön az érthetetlen koncentrációvesztés, ami a hazai mérkőzéseken gyakran előfordul velünk, és így saját magunkat húzzuk le. A MEVZA mentalitását kell átvinnünk a hazai küzdelmekbe.“


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »