A Kolumbusz előtti amerikaiak az elektromosság mesterei voltak: Ősi felirat és dokumentum tárja fel egy hajdani fejlett technológia bizonyítékát

A Kolumbusz előtti amerikaiak az elektromosság mesterei voltak: Ősi felirat és dokumentum tárja fel egy hajdani fejlett technológia bizonyítékát

Rengeteg olyan bizonyíték létezik, mely szerint őseink sokkal fejlettebbek voltak, mint azt korábban gondoltuk. Az elektromosság használatáról úgy véljük, hogy egy modernkori vívmány, azonban számos ősi forrás feltárja, hogy az ősi civilizációk jártasak voltak ebben a technológiában jóval azelőtt, hogy mi újra felfedeztük volna azt.

 

Sok érv szól a mellett, hogy végre komolyan fontlóra kellene vennünk egy mára letűnt magasan fejlett civilizáció létét, mely egykoron jelen volt Dél-Amerikában.

Hogy kik voltak ezek a rejtélyes emberek, az egyelőre enigma, de olyan kifinomult ősi technológiákat hagytak maguk után hátra, melyek messze megelőzték a mi időnket.

 

 

Harold T. Wilkins, aki éveket töltött az ősi lelőhelyek kutatásával Dél-Amerika szerte, olyan rendkívüli építményt és tárgyi leleteket fedezett fel, melyek alapján nem teljes a Kolumbusz előtti Amerikáról alkotott történelmi tudásunk.

 

Ylo sugárzó kövének rejtélye

 

Charroux Robert szerint, aki az Elveszett világok írója, Harold T. Wilkins egy olyan rendkívüli emlékművet fedezet fel, amely látszatra ősi gömblámpákkal hozható kapcsolatba. Ylo-ban, ami Peruban, Arequipa csendes-óceáni partján található, áll a Tombo del Ynca (az Inka sírja).

 

Ez egy ősi feliratot tartalmaz, melyről úgy tartják, hogy az „ősi elveszett világ rejtélyeihez és aranyához” vezető alagút bejáratának helyét tárja fel, amely rejtekajtó gázokkal lett eldugítva a Los Tres Picos, azaz a Három Csúcs egyike mögött.

 

Ősi romok Areqipában, Peruban Credit: Andina.com 

 

Wilkins úgy gondolta, hogy az alagút a Chile déli részén található Atacama-sivatag déli végén van. A megfejthetetlen foszforeszkáló leírás és magának a kőnek a felső része fényt bocsát ki magából akárcsak az El Gran Moxo-ban található lámpa. Azonban, Harold T. Wilkins nem az egyetlen olyan személy volt, aki rábukkant az elektromosság használatának érdekes bizonyítékaira Dél-Amerikában.

 

Hírdetés

Rejtélyes ősi olajlámpák Ohioban és Wisconsinban. Ezek vajon a Kolumbusz előtti kapcsolat bizonyítékai?

 

Ősi lámpák Brazíliában, melyek állandóan fényt árasztottak

 

Dél-Amerika spanyol kolonizációja során olyan furcsa „lámpákat” fedezett fel Barco Centenera, spanyol író és utazó, amelyek hatalmas területeket világítottak be fényesen.

 

1601-ben Centenera „látogatást tett az El Gran Moxo-nak nevezett romoknál a Rio Paraguay forrásainak közelében, ami a Siete Lagos (Hét Tó) szomszédságában található, a Matto Gross közepén, Diamantino (Brazília) modern városának közelében.

Ő egy nagyobbacska, nem lángoló lámpát talált ott, amely jól működött.”

 

Vajon mit tudhatott egy Kolumbusz előtti amerikai az elektromosságról?

 

Ezeket a rejtélyes lámpákat nem elemekkel működtették, s mégis állandóan fényt árasztottak magukból. Írásaiban Centenera azt állította, hogy látott „egy oszlopot, amit egy hold vagy egy nagy gömb koronázott, mely a környező területet ragyogóan bevilágította”.

 

Amennyiben ezek a beszámolók hitelesek, akkor fel kell tennünk magunknak a kérdést, hogy vajon a fényforrások kémiaiak voltak-e, vagy elektromossággal működtek, vagy az ősi emberek talán olajlámpákat használtak?

 

Forrás / Original article: http://www.ancientpages.com/2018/02/04/pre-columbian-americans-mastered-electricity-ancient-inscription-document-reveal-proof-advanced-ancient-technology/

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÉbresztő Táborok https://napvallas.hu/programok/holisztikus-tabor/Bel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÍzisz Napjai https://napvallas.hu/programok/izisz-napjai/ 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

The post A Kolumbusz előtti amerikaiak az elektromosság mesterei voltak: Ősi felirat és dokumentum tárja fel egy hajdani fejlett technológia bizonyítékát appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »