“A kölni nők maguknak köszönhetik” – újabb elhallgatási botrány

“A kölni nők maguknak köszönhetik” – újabb elhallgatási botrány

– Egyetlen német médium nem adott hírt a kölni imám kijelentéseiről
– Eddig mély titok: a németországi romboló antifasisztákat adófizetői pénzből tartják el

BOULEVARD VOLTAIRE

Hírdetés

A német média újabb hatalmas elhallgatási botrányára irányítja a reflektorfényt a népszerű francia jobboldali hírportál. A teljes német sajtó elhallgatta, hogy a kölni Al-Tawid mecset imámja, Számi Abu-Juszuf egy orosz tévéállomásnak, a REN TV-nek adott interjújában azt mondta, hogy a kölni szilveszteri erőszakért a székesegyház előtti téren lévő nők voltak a hibásak, mert „félig meztelenek voltak és parfüm illatuk volt. Nem meglepő, ha a férfiak meg akarták őket támadni”.

*             *             *

A portál ugyanezen botrányos kijelentéssel foglalkozó másik cikke azt hangsúlyozza, a valósággal szembenézni nem tudó Németország tényleg eltűnésre van ítélve, mint azt néhány éve megfogalmazta kitűnő könyvében Thilo Sarrazin, a német szövetségi bank egykori elnökhelyettese. A cikk azt az eddig nem ismert tényt is közli, hogy a PEGIDA és egyéb radikális jobboldali szervezetek tüntetésekor felvonuló „antifasiszta” ellentüntetőket a német állam szubvencionálja. „Ezen adófizetői pénzből fenntartott antifák úgy viselkednek, mint Attila hordái: ahol elvonulnak ablakokat és városi bútorzatot törnek.”

Teljes szemle (a szlovén Mercator szupermarket lánc lepakolta az összes izraeli árucikket polcairól és egyéb): http://888.hu/article-szemelvenyek-a-vilagsajtobol-24


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »