A köcsög arab kontinensfoglaló fejbe rú­gott, majd meg­erő­sza­kolt egy ber­lini német férfit

“Homoszexuális ragadozónak” nevezi azt a 31 éves iraki arab buzi kontinensfoglalót a Truth24, aki a berlini U-Bahnon egy 40 éves, helyi férfit szemelt ki magának. Néhány szót váltottak, majd a későbbi áldozat leszállt. A véglény azonban követte őt, majd egy parkhoz érve megtámadta, többször is fejbe rúgta, majd az öntudatát csaknem elvesztő férfit brutálisan megerőszakolta.

Egy arra sétáló meghallotta az áldozat nyöszörgését és közelebb ment, de akkor a tettes már elfutott a lichtenbergi vasútállomás irányába.

Hírdetés

Az U-Bahn kamerája rögzítette a bevándorló arcát, akit később a rendőrök azonosítottak. Sorsának további alakulásáról egyelőre semmit sem tudni.

Az esethez még annyit fűz hozzá az online lap, hogy az Afrikából és a Közel-Keletről érkezett férfiak sokszor analfabéták és túl szegények ahhoz, hogy megnősüljenek és “asszonyt tartsanak”. Ezért Európába érve felszabadul az addig elfojtott szexuális ösztönük, különösképpen, hogy számtalan olyan reklámot és képet látnak, amelyen alig öltözött vagy meztelen modellek szerepelnek és ebből ők azt a következtetést vonják le, hogy a liberális Európában a nők bármire könnyen kaphatóak.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »