A klinikai halál állapotában hangot hallott a fideszes országgyűlési képviselő

A klinikai halál állapotában hangot hallott a fideszes országgyűlési képviselő

111 napnyi covidos kórházi lét, jelentős részben gépi életben tartás után tért vissza Bányai Gábor.

111 napig volt kórházban koronavírussal Bányai Gábor országgyűlési képviselő (Fidesz, Kiskunhalas és környéke), február 24. óta volt, hogy egyszerre öt gép tartotta életben, kétszer a szíve is megállt, de újraélesztették, már a füredi szívkórházban gyógyul.

Öt gyermeke közül Áron, a legidősebb fiú segíti a mindennapokban.

„Nagyon örülök az életemnek, még akkor is, ha járókeretre szorulok és a lábaim alig bírom mozgatni. Gyakorlatilag az izmaim elsorvadtak, közel 30 kilót fogytam, tele van a testem szúrások helyével és sajnos felfekvések is keletkeztek rajtam. Sok-sok segítségre szorulok a napi teendőim elvégzésében, amelyben a felállás is nehézség, de élek” – ecsetelte állapotát a Halas Médiának.

Gyógyítására műtüdő alkalmazására is szükség volt, ehhez Szegedre kellett vinni márciusban az akkor már hetek óta kritikus állapotban lévő Bányai Gábort.

A klinikai halál(ok) alkalmával az agya nem károsodott, és végül tüdőátültetésre sem került sor, noha ez a szerve – mint fogalmazott –

Hírdetés

„elkocsonyásodott”.

„Átéltem olyan pillanatokat, amikor lekapcsolódtam a testi életről. Nem láttam kívülről magamat és hangok, határozott üzenetek jutottak el hozzám. Nem kérdés számomra, hogy Istennel kerültem kapcsolatba. Azt üzente a hang, hogy előkészített mindent, megvan a helyem az örökkévalóságban, találkozhatom például apámmal, de választást is hagyott. Az mondta, ha úgy érzem, hogy van még dolgom, maradhatok. Bármilyen furcsán is hangzik, döntési helyzetbe hozott” – emlékezett vissza.

Később, már a gyógyulási fázisban a kormányfő is felhívta, aki kifejezte, hogy számít rá, de „első az egészség”.

A szívgyógyászati program esetében augusztusig tart.

Azt üzeni, mindenki örüljön az életének, a szeretteinek, „a lehetőségnek”, vigyázzon magára, tegyen meg mindent a maga egészségéért, és oltassa be magát maga és a közössége miatt is.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »