A kislány házra rajzolt köszönetét bírálta egy szomszéd, többen megvédték a krétarajzot

A kislány házra rajzolt köszönetét bírálta egy szomszéd, többen megvédték a krétarajzot

Az ötéves Fleur Jones krétával rajzolt saját házuk falára, így szerette volna köszönetét kinyilvánítani  a brit állami egészségügyi dolgozóknak a koronavírus elleni küzdelem idején. Nem mindenkinek tetszett azonban az alkotás, a kislány apja ugyanis olyan üzenetet kapott egy finnyáskodó szomszédtól, hogy távolítsa el az alkotást.

A Jones család a Barnsley melletti Ardsley-ben él. Az apa, Alain elmondta, hogy ők buzdították lányukat arra, hogy készítsen a ház falára egy színes rajzot szívekkel. Nem sokkal később névtelen üzenetet kapott a postaládájában, mely szerint mossa le a krétát a falról, mert szörnyen néz ki.

Hírdetés

Az apa meglehetősen dühös lett a „kérés” láttán, és azt hitte, hogy bajba kerülhetnek a falrajz miatt.

Később azonban tisztázódott a helyzet, a rendőrség is felvilágosította őket, mert semmi rosszat nem csinált a kislány, a Facebookon pedig több százan védték meg őket, miután az apa megosztotta a történetet. Negatív kommenttel nem is találkoztak. Az emberek még több krétát ajánlottak fel, és a szomszédok is védelmükbe vették a kislányt és azt, amit közölni akart az egészségügyi dolgozókkal.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »