A KISEBBIK SOROSNAK

A KISEBBIK SOROSNAK

Soros fia, a degenerált Sanyika cikket írt apuka házi lapjába, a 444 pedig ájult tisztelettel szemlézte, érdemes elolvasni:

Soros György fia szerint az a gyűlölködő politika vezetett a levélbombákhoz, amit Trump és Orbán folytatnak

A New York Times-ban írt cikket Alexander Soros, Soros György fia azután, hogy kedden ismeretlenek robbanóanyagot helyeztek el a milliárdos magyar-amerkai filantróp bedfordi otthona előtt. Azóta több, a Demokrata Párthoz szintén kötődő politikus kapott hasonló fenyegetést, köztük Clinton és Obama volt elnökök is.

Soros írásában felidézi a kedden és szerdán történt eseketek, és hálát ad, amiért senki nem sérült meg, majd azzal folytatja, hogy a támadások nem csak az érintetteket és környezetüket, de az amerikai demokrácia jövőjét is fenyegetik. Emlékeztet, hogy családját és apját már a II. világháborúban is üldözték, és hogy családja korábban is kapott támadásokat politikai és filozófiai meggyőződése és származása miatt, majd méltatja őt, amiért kiállt a kommunizmus ellen és megalapította a Nyílt Társadalom Alapítványt.

Az írás érdemi része csak ezután következik. Alexander Soros azt írja, míg korábban csak a szélsőségesek, nacionalisták és fajgyűlölők támadták apját, 2016-ban valami megváltozott, miután Donald Trump engedte, hogy olyan fajgyűlölő és antiszemita figurák támogassák mint David Duke, és kampányában globalista összeesküvőként ábrázolta Sorost a FED és a Goldman Sachs fejeivel együtt. 

Ezután Orbán Viktort hozza fel példaként, aki ezen felbuzdulva antiszemita poszterkampányt folytatott apja ellen, kitapétázta vele Budapest villamosait, mint aki migránsokkal akarná elárasztani Magyarországot.

„És most ott tartunk, hogy bombákat küldenek. A felelősség az egyes fanatikusoké, akik ilyen akciókat kitalálnak, akik a családomra, és Obama és Clinton családjára támadnak, de mindez nem elválasztható attól a politikai démonizálástól amit ma megélünk”  – írja a cikkben Alexander Soros, aki egyébként az alapítvány helyettes vezetője is egyben.

Soros azt is írja, tudja, ami gyűlölködést és fenyegetést ők kapnak, az extrém, de mindazoknak, akik kiállnak a nyílt társadalom értékei mellett, szintén súlyos politikai támadásokat kell kiálljanak nap mint nap.

A cikk végén felidézi a nemrég elhunyt John McCaint, aki az Obama elleni kampányban olykor saját támogatóival szemben is megvédte demokrata ellenfelét, ha őt személyében és méltóságában támadták. Szerinte erre az útra kell valahogy visszatalálnia Amerikának, amíg nem késő. (444)

Hírdetés

És akkor néhány keresetlen megjegyzés: 

Mindenekelőtt jegyezzük meg, hogy lassan mindenkinek küldtek már csőbombát, a CNN-től Clintonékig, éppen ezért egyre valószínűbb, hogy ezeket a csőbombákat maga Soros küldeti ügynökeivel szanaszét, az amerikai félidei választások előtt.

Ám ha mégsem ez történik (szerintem de), akkor vajon mi is történhet még? Tényleg Orbán tüzeli fel az Ismeretlen Amerikai Bombaküldőt? Nem lehetséges, hogy Soros ténykedése vált ki sokakból olyan mérhetetlen gyűlöletet és ellenszenvet, hogy közülük valaki ilyen ostobaság elkövetésére is képes?

De, lehetséges.

Ugyanis Soros tényleg maga a sátán. A megtestesült, önmagáért való gonosz, s mint minden valamire való gonosz, a jóság palástjában tetszeleg.

Soros „világképe”, „álma”, a „nyitott társadalom” „eszméje” nem világkép, nem álom és nem eszme, hanem egy velejéig rothadt gazember terve arra, hogy miképpen szerezzen még több pénzt és befolyást szerte a világban, hogyan verjen szét minden tradíciót, hogyan számoljon fel minden nemzetet és nemzeti érzést, hogyan gyártson fogyasztó zombit az egész emberiségből.

Ez Soros.

És –gyorsan szögezzük le!- mindez teljesen független attól, hogy Soros történetesen zsidó. Ugyanis Soros valójában nem is zsidó. Ráadásul gazembersége és becstelensége nem ebből eredeztethető, miképpen senki gazembersége és becstelensége nem eredeztethető a származásából. De, ismételjük meg bátran, Soros nem is zsidó. Éppúgy nem érdekli önnön zsidósága, mint bármilyen zsidó vagy nem zsidó érdek. Soros jelen pillanatban az európai zsidóságnak árt a legtöbbet, Sorost momentán Izraelben rühellik a legjobban. Soros zsidósága csak annyiban számít, hogy mint minden aljas gazember (mennyi ilyet ismerünk idehaza, Istenem!), ez az elaggott és pusztulni képtelen gazember is azonnal zsidósága mögé menekül, ha fejére olvassák bűneit.

-Azért bántanak, azért gyűlölnek, mert zsidó vagyok! – ordítja Soros, ordítja az összes hozzá hasonló rohadék.

Nem. Nem azért.

Azért bántanak, azért gyűlölnek, mert egy kártékony, embertelen, ocsmány és hazug Lucifer vagy.

Úgyhogy, ha nem ti küldözgetitek a bombákat, kicsi Soros Sanyika, ha nem a sátáni apád áll e mögött is, akkor ezért kaptátok azt a bombát.

Ezt jól jegyezd meg magadnak, egyszer s mindenkorra. S bármennyire is szeretnéd elhitetni a világgal, ehhez sincs semmi köze sem Trumpnak, sem Orbánnak. Ők mindössze szembe mertek szállni azzal a világgal, amit ti képviseltek. Pedig ti azt hittétek, immáron soha, senki nem mer majd szembe szállni veletek. Kezdj hozzászokni a tényhez: nem győzött a gonosz. És egyre többen lesznek az ellenállók. Úgyhogy ne hülye és hazug cikkeket írj, kis Soros, hanem kezdj el megtérni, kezdj hamut szórni a fejedre. Világos?   


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »