A kilencéves kisfiút egész életében zaklatták: meg akar halni – VIDEÓVAL

A kilencéves kisfiút egész életében zaklatták: meg akar halni – VIDEÓVAL

Amikor egy kilencéves kisfiú meg akarja magát ölni, vagy azt akarja, hogy valaki ölje meg őt, nagyon súlyos dolgoknak kell történnie a háttérben …

Yarraka Bayles, egy Queenslandben élő édesanya, aki iskolából hazafele menet rögzítette és tette közzé tehetetlenségében kisfia, Quaden gyötrődését és vigasztalhatatlan sírását.

Szívszorító videó, amit mindenkinek látnia kell, főként azoknak, akik hajlamosak előítéletekkel sújtani embertársaikat, tovább adva ezt a következő generációnak is.

Quaden törpe termetű, emiatt az iskolában folyamatos atrocitások, kiközösítés, zaklatások és kínzások áldozata.

Elképzelni sem tudjuk talán, mi játszódhat le egy kilencéves kisfiú fejében, egy gyermekében, akinek ennyi idősen boldognak és gondtalannak kéne lennie, a halálért könyörög.

Hírdetés

A videó gyorsabban terjed a koronavírusnál, a legtöbben együttérzésükről és támogatásukról biztosítják a családot. Hugh Jackman egy videóban üzent Quadennek, azt mondta, erősebb, mint gondolja, és hogy személyében barátra lelt.

Enes Kanter, a Boston Celtics játékosa, egy NBA-s meccsre invitálta a kisfiút, Brad Williams törpenövésű komikus pedig 130 ezer dollárt gyűjtött össze 24 óra alatt Quadennek és családjának, hogy elutazhassanak Disneylandbe.

Nyilván a megoldás nem ezekben a nagy nevekben és adományokban van, mert a kisfiúnak ugyanúgy vissza kell majd térnie a mindennapokba egy meccs, vagy a Disneyland után.

A megoldás azokban a gyerekekben, szülőkben és tanárokban rejlik, akik eddig mindezt okozták, tűrték, vagy a minimális beavatkozással próbálták elviselhetőbbé tenni Quaden keserű óráit az iskolában.

Egy gyermek sem érdemli meg, hogy nevetség tárgyává váljon. Adjuk tovább ezt az üzenetet gyermekeinknek!


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »