A kijevi jósda mai kiadása: ezúttal nem Putyin hal meg, hanem Oroszországot tépi szét egy újabb zendülés

A kijevi jósda mai kiadása: ezúttal nem Putyin hal meg, hanem Oroszországot tépi szét egy újabb zendülés

Olekszij Danyilov, az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi tanács főtitkára közölte, zendülés készül Oroszországban, de ez nem olyan lesz, mint a Wagner csoport Moszkva ellen való menetelése volt idén júniusban.

Az Ukrajinszka Pravda szerint Danyilov azt mondta egy interjúban, hogy a zendülés Oroszország szétesésével jár. Állítása szerint Ukrajna már tudja azt is, hogy ki vezeti ezt a zendülést, és mi lesz a forgatókönyve. A politikus utalt arra, hogy szerinte a Szovjetunió 1991-es széteséséhez hasonlít majd az esemény.

Hírdetés

Egy kérdésre válaszolva a tisztviselő azt is hozzátette, hogy a nemzetközi partnereik is tudnak erről az egészről, de sokan úgy vélik, az eseményeket még kordában lehet tartani, és Oroszország nem darabolódik fel.

– Én azt mondhatom, hogy senki sem tudja ezt befolyásolni. Oroszországot rákényszerítik a szétesésre, és ez határozottan megtörténik még a mi életünkben. Semmilyen erő nem tudja majd megállítani, mert ez történelmi folyamat – mondta a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács főtitkára.

(Pravda – Index nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »