A kifinomult ízlés hiánya: nem tetszett az okos tekintetű néger férfiú a brazil pincérnőnek

A kifinomult ízlés hiánya: nem tetszett az okos tekintetű néger férfiú a brazil pincérnőnek

Három nappal azt követően, hogy a marokkói Hasszán Szaadát nemi erőszak vádjával letartóztatták az olimpiai faluban, újabb szexbotrányra derült fény. A namíbiai küldöttség zászlóvivőjét, a szintén bokszoló Jonas Junias Jonast ugyancsak őrizetbe vették, a 22 éves sportoló egy pincérnőt szemelt ki magának.

A marokkói Hasszán Szaada két szobalánnyal erőszakoskodott, egyiküket megpróbálta megcsókolni, a másiknak pedig megfogta a mellét, és pénzt ajánlott neki, hogy feküdjön le vele.

Hétfőn kiderült, nem ő volt az egyetlen, aki rágerjedt a brazil kiszolgáló személyzetre, a namíbiai küldöttség zászlóvivője, a 2014-es Nemzetközösségi Játékokon 64 kg-ban ezüstérmet szerzett bokszoló, Jonas Junias Jonast ugyancsak szexuális zaklatással vádolják.

Hírdetés

Ő egy pincérnőt próbált megcsókolni, majd pénzt ajánlott fel neki, a nő azonban elmenekült, majd feljelentést tett a rendőrségen.

„Meg tudom erősíteni, hogy a namíbiai sportolót nemi erőszak kísérletének gyanúja miatt letartóztatták. Az incidens még a múlt héten történt" – idézte Rodrigo Amorim nyomozót a Sun angol bulvárlap.

Jonas egyelőre csak rendőrségi őrizetben van, de ha bebizonyosodik a bűnössége, átszállítják Bangu börtönébe. A sportoló csütörtökön a francia Hassan Anzille ellen lépett volna szorítóba.

(Origó)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »