A Kétagysejtű Kutya Párt és Trianon

 Lám lám ismét kibújt a szög a zsákból, a liberálisok álarca lehullott és ismét megmutatták rothadó, frusztrált magyargyűlölő énjüket.
Milyen mókás más szenvedésén, nyomorúságán viccelődni, trendi és liberális. Persze ez nem véletlen. Tudják, hogy ezzel lehet a legjobban megbántani a magyar emberek többségét, ezzel lehet a legjobban provokálni, mert ez szinte minden magyarnak fáj, kivéve persze a kisebbségben levő „baloldalnak”, vagyis a bolsevikoknak, kommunistáknak és magukat liberálisnak hazudó fasisztáknak.

Vicces, hogy több mint 2,5 millió magyar idegenként kell éljen azon a földön ahol ősei éltek? Vicces, hogy több százezer magyart üldöztek el, vagy asszimiláltak a Magyarország területén osztozkodó, többnyire mesterségesen kreált műállamok? Vicces, hogy 50ezer magyart mészároltak le Délvidéken a szerbek? Vicces, hogy Délvidéken, Felvidék vagy mondjuk Erdélyben a mai napig előfordul az, hogy valakit csak azért bántalmaznak mert magyarul beszél? Vicces, hogy a székely zászló miatt akasztással fenyegethet egy miniszterelnök? Vicces, hogy szándékosan elszegényítik évtizedek óta az erdélyi magyar többségű megyéket? Vicces, hogy Felvidéken azért megbüntethetnek ha a saját anyanyelveden beszélsz? Vicces, hogy Kárpátalján a halálba küldenek egy olyan országért amelyik mindig idegenként és ellenségként tekintett rád?! Vicces, hogy Kárpátalján pár tízezer forintból kell megéljél, mert egy idegen országhoz csatoltak idegen nagyurak?

Hírdetés

Balliberált tréfás kedvű senkiháziak, nektek magyarnak lenni az égvilágon semmit sem jelent, soha még a kisujjatokat sem kellett megmozdítsátok azért, hogy alapvető emberi jogaitokkal élhessetek, ti csak gúnyolódtok és röhögtök a nagy rohadt rózsadombi villáitokban, de nektek legjobb esetben is csak a nevetek magyar!

Nagyon érdekes dolog ez az úgynevezett szólásszabadság, a balliberálisok szerint Magyarországon nincs is szólásszabadság, meg diktatúra van, mégis gúnyolódhatnak bátran a magyar történelem legnagyobb tragédiáján. De ha valaki egyetlen rossz szót mer mondani valamilyen aberrált viselkedésformára, ami szerintük normálisnak számít, akkor már agyfaszt kapnak és Brüsszelig futnak hisztikézni és tüntikézni, milyen érdekesen gondolkoznak a liberális barátaink! Nekik bármit lehet, ők bármit mondhatnak, megsérthetnek több millió magyar embert, de aki másként gondolkozik mint ők, annak kuss van, ebben mi a liberalizmus? Ez inkább kőkemény diktatúra, fasizmus.

Magyarellenesseg.com 


Forrás:magyarellenesseg.com
Tovább a cikkre »