”A keresztények és a zsidók a mocskosak, tisztátalanok, és alapvetően nem mások, mint ürülék és a vizelet”

Akik az USA-ban támogatják Donald Trump „iszlám ellenes” megnyilvánulásait, azok mostanában sűrűn idézik az Yasir Qhadhi, neves amerikai imám és főiskolai tanár, amerikai iszlám közösség egyik legbefolyásosabb konzervatív papjának egy 2013-ban elmondott beszédét.

Magyar Menedék - Chemtrail

Hírdetés

Yasir Qhadhi egy olyan amerikai hafiz imám, aki Medinában és a Yale Egyetemen is elvégezte az iszlám tanulmányok szakot. A férfi több más szervezet mellett az al-Maghrib Intézet igazgatója is. 2011-ben a New York Times úgy írt a prédikátorról, mint az amerikai iszlám közösség egyik legbefolyásosabb konzervatív papja.

A vallási dzsihád, azaz a vallási szentháború jogosságát elmagyarázó nyilatkozatában Qhadhi nyilvánosan azt mondta: A keresztények és a zsidók a mocskosak, tisztátalanok, és alapvetően nem mások, mint ürülék és a vizelet. Az iszlám szónok szerint ha a keresztények és a zsidók nem térnek át az muszlim vallásra, akkor az iszlám hívei jogszerűen elvehetik el tőlük az életüket és a vagyonukat egyaránt a hamarosan elkövetkező dzsihád, azaz szent vallási háború során.

888.hu nyomán


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »